Oster štart

Oster štart - Mića Vujičić | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mića Vujičić
DIMENZIJA
9,13 MB
IME DATOTEKE
Oster štart.pdf
ISBN
9892154516881

OPIS

Oster štart, s pomenljivim podnaslovom Sodnikov dodatek, o družinski zgodovini, odnosih med družinskimi člani in srbski družbeni klimi v medvojnih devetdesetih spregovori na šarmanten in sproščen način. Osrednji protagonisti tega literarnega dela so simpatično čudaški člani banatske družine – oče je pretepeni nogometni sodnik nižjeligaških tekmovanj, ki honorarno služi z inštrukcijami matematike, mama je zobozdravnica, ki se politično aktivira z ustanovitvijo lokalne radijske postaje, pomemben družinski in romaneskni člen pa je tudi stric, za katerim se je na vojni fronti izgubila vsaka sled.Mića Vujičić (1979) je predstavnik tako imenovanega »kikindskega literarnega čudeža«. Oster štart je njegov prvi roman.

You may unsubscribe at any time 20B Hereford Street, Brampton, ON L6Y 0M1, 1-800-667-8623. Please refer to our. Oster štart : sodnikov dodatek.

Explore Now. Miča Vujičić: Oster štart: sodnikov dodatek Mića Vujičić, Oster štart. Sodnikov dodatek.

POVEZANE KNJIGE