Ledeni zmaj

Ledeni zmaj - George R. R. Martin | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
George R. R. Martin
DIMENZIJA
4,16 MB
IME DATOTEKE
Ledeni zmaj.pdf
ISBN
9946124701775

OPIS

Lirična pripoved priljubljenega avtorja sage Pesem ledu in ognja G. R. R. Martina za otroke, ki bo očarala tudi odrasle.Adara je otrok zime. Ne ve, kdaj je prvič videla ledenega zmaja, ki se ga bojijo vsi ljudje. Zdi se, da je od nekdaj del njenega življenja. Ko dopolni četrto leto, se ga dotakne, ko dopolni peto, prvič se zdi na njegovem širokem, hladnem hrbtu. Nekega poletnega dne, ko teče njeno sedmo leto in po deželi pustoši vojna, se z neba nad njenim domom spustijo ognjeni zmaji. Le otrok zime in ledeni zmaj bi lahko rešila domače pred dokončnim uničenjem - jima bo uspelo?

zadržan + Odrešujoča nenormalnost. Zakup člankov.

16,90 € ... KINODVOR 19.01.2013 * mladinski film, 77 minut * Martin HögdahlLedeni zmaj je mladinski film z zgodbo o odraščanju, prijateljstvu in predvsem o tem, kaj pome... 2007 Nominacija za nagrado August (roman Ledeni zmaj) 2010 Nominacija za nemško nagrado iz mladinske literature. MARTIN HÖGDAHL (režiser) se je rodil na Švedskem, kjer je študiral na kolidžu za film, televizijo, radio in gledališče v Scockholmu, pozneje pa na univerzi v Gothenburgu še filmsko režijo. Skupaj gradijo velike motorne sani, ki jih poimenujejo Ledeni zmaj.

POVEZANE KNJIGE