Ledeni zmaj

Ledeni zmaj - George R. R. Martin | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
George R. R. Martin
DIMENZIJA
4,13 MB
IME DATOTEKE
Ledeni zmaj.pdf
ISBN
6617146515709

OPIS

Lirična pripoved priljubljenega avtorja sage Pesem ledu in ognja G. R. R. Martina za otroke, ki bo očarala tudi odrasle.Adara je otrok zime. Ne ve, kdaj je prvič videla ledenega zmaja, ki se ga bojijo vsi ljudje. Zdi se, da je od nekdaj del njenega življenja. Ko dopolni četrto leto, se ga dotakne, ko dopolni peto, prvič se zdi na njegovem širokem, hladnem hrbtu. Nekega poletnega dne, ko teče njeno sedmo leto in po deželi pustoši vojna, se z neba nad njenim domom spustijo ognjeni zmaji. Le otrok zime in ledeni zmaj bi lahko rešila domače pred dokončnim uničenjem - jima bo uspelo?

Do predvidoma konca januarja 2019 jo lahko obiščete na novi lokaciji v samem središču Ljubljane - na Kongresnem trgu. Za vas pa imamo na dnu prispevka tudi presenečenje! Socialna služba nekega dne sklene, da je treba Mika umakniti iz družine.

Mladinska knjiga. 5252 Trnovo pri Gorici. tel.: 05 307 10 13 Privzete barve Črn tekst na beli podlagi Bel tekst na črni podlagi Rumen tekst na modri podlagi Črn tekst na bež podlagi Zelen tekst na črni podlagi Mik v iskanju novega doma doživi pustolovščino, na kateri izve vse o kitih, se prvič zaljubi in skupaj z novimi prijatelji zbeži na Ledenem zmaju.Enajstletni... Bila je posebna deklica, le redko se je igrala z drugimi otroki, nikoli ni jokala, njen najboljši prijatelji pa je bil ledeni zmaj, ki jo je obiskal ob dolgi in ostri zimi.

POVEZANE KNJIGE