Gózdič

Gózdič - Marko Pristov | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marko Pristov
DIMENZIJA
8,78 MB
IME DATOTEKE
Gózdič.pdf
ISBN
9013505121573

OPIS

Poleg tega ima avtor zoprno navado, da vse preveč na dolgo in široko razlaga ... Gózdič; Moj mož; Dnevnik nekega norca in druge zgodbe; Rašomon in druge zgodbe; Arabske zgodbe; Naj cveti sto cvetov; Najdeno v Tokiu; Zgodbe iz Indije; Zgodbe iz Japonske; Zgodbe iz Kitajske in s Tajvana; Zgodbe iz Malezije; Zgodbe iz Nepala; Zgodbe iz Pakistana; Kino Lika; Sarajevska Hagada in druge zgodbe; Hrustač in mišji kralj; Mali ... LUD Literatura je literarno-umetniško društvo, ki skrbi za literarno kulturo. Izdaja revijo Literatura in ima obsežen knjižni program. gózdič -a m (ȉ í; ọ̑) manjšalnica od gozd: pot vodi skozi gozdič; skrili so se v gozdič ob cesti; borov, smrekov gozdič; gozdiči in polja Slovar slovenskega knjižnega jezika , www.fran.si, dostop 16. Vsakomesečna polurna oddaja, ki bo delala na tem, da ne bi bila oddaja o literaturi, temveč literatura sama, tudi prek redefiniranja, kaj ta sploh je, točneje, kaj postaja.

Literatura, ki ji obstoj interneta ni v zadrego oziroma se v primerjavi z Jonathanom Franzenom zaveda, da se tega ne da ugasniti, in ki si ne prizadeva, da bi se kar najbolj brezšivno ujela v format knjige ali okvir ... 1 FILOZOFIJA. PSIHOLOGIJA.

POVEZANE KNJIGE