Bilo jih je deset

Bilo jih je deset - Agatha Christie | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Agatha Christie
DIMENZIJA
7,39 MB
IME DATOTEKE
Bilo jih je deset.pdf
ISBN
6226930675874

OPIS

Agatha Christie (1890– 1976) upravičeno nosi naziv najbolj brane avtorice detektivskih romanov na svetu; mojstrski zapleti v skoraj sto romanih so še vedno privlačni in vabljivi za vse ljubitelje dobrih kriminalk, predvsem zaradi edinstvenega pisateljskega sloga, deloma pa tudi zato, ker so upodobljeni v številnih filmskih in televizijskih priredbah. Deset ljudi. V razkošni hiši na samotnem otoku sredi oceana. Vsakdo izmed njih ima svojo skrivnost in nekaj skriva. Drug za drugim skrivnostno umirajo. Vprašanje je eno samo: kdo je morilec?Roman je bil leta 2015, ob stopetindvajseti obletnici rojstva Agathe Christie, razglašen za njen najboljši roman. Prodan je bil že v več kot sto milijonih izvodov.

V kratkem času sta izšla dva romana mojstrice detektivske pripovedi Agathe Christie. Prvi je novi prevod Bilo jih je deset iz leta 1939 (prvič je pri nas izšel leta 2005 pod naslovom In potem ni bilo nikogar več), ki nam na pomenljivo dovršen avtoričin način predstavi raznoliko deseterico junakov, ki se na povabilo (ne)znanca vsak s svojim razlogom in skrivnostjo ... Bilo jih je deset (eknjiga) ISBN 13 9789610141853.

Nato je Aron udaril s palico ob tla in prah se je spremenil v komarje. To so drobne žuželke, ki pikajo. Pročitajte opis za emisiju na Fox Crime - Bilo jih je deset Skoraj deset let pozneje, 14.

POVEZANE KNJIGE