Bilo jih je deset

Bilo jih je deset - Agatha Christie | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Agatha Christie
DIMENZIJA
4,21 MB
IME DATOTEKE
Bilo jih je deset.pdf
ISBN
1246194923943

OPIS

Agatha Christie (1890– 1976) upravičeno nosi naziv najbolj brane avtorice detektivskih romanov na svetu; mojstrski zapleti v skoraj sto romanih so še vedno privlačni in vabljivi za vse ljubitelje dobrih kriminalk, predvsem zaradi edinstvenega pisateljskega sloga, deloma pa tudi zato, ker so upodobljeni v številnih filmskih in televizijskih priredbah. Deset ljudi. V razkošni hiši na samotnem otoku sredi oceana. Vsakdo izmed njih ima svojo skrivnost in nekaj skriva. Drug za drugim skrivnostno umirajo. Vprašanje je eno samo: kdo je morilec?Roman je bil leta 2015, ob stopetindvajseti obletnici rojstva Agathe Christie, razglašen za njen najboljši roman. Prodan je bil že v več kot sto milijonih izvodov.

V ljubki kriminalčici imate na voljo deset poizkusov. Lahko ugotavljate, kdo bo naslednji, v vlogi žrtve ali morilca.

Skupna ocena (0 ocena) Načini branja: Cena ali rok uporabe: eknjiga ( na ... Kriminalka, ki je izšla l. 1939, je najbolje prodajan roman Agathe Christie in, kot je sama izjavila, delo, ki ga je bilo najteže napisati.

POVEZANE KNJIGE