Zadnja pomlad

Zadnja pomlad - Janez Menart | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Janez Menart
DIMENZIJA
9,76 MB
IME DATOTEKE
Zadnja pomlad.pdf
ISBN
5037799244889

OPIS

Prva jesen (1955) je bila prva samostojna pesniška zbirka Janeza Menarta (1929 -2004). Zadnja pomlad je naslov, ki ga je izbral pesnik sam, pesmi zanjo pa njegova žena Tonka Menart in hči Barbara Menart Senica. Iz njegovega petdesetletnega ustvarjanja sta izbrali tiste pesmi, ki so mu bile najbolj pri srcu.

... Zdaj pa nas čaka še zadnja tretjina spopada z epidemijo, nato pa veliki napori za čim hitrejše okrevanje, je poudaril. Obenem si je zaželel, da bi letošnje leto čim prej prineslo toplo in zeleno pomlad, prosto virusa in vseh z njim povezanih omejitev. Ana Zavadlav (1970) je akademska slikarka in ilustratorka.

Diplomirala je na Oddelku za slikarstvo na Akademiji za likovno umetnost v Ljubljani in tam zaključila študij na specialki za grafiko. Dela kot samostojna kulturna ustvarjalka.

POVEZANE KNJIGE