Vsa ta nevidna svetloba

Vsa ta nevidna svetloba - Anthony Doerr | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anthony Doerr
DIMENZIJA
10,58 MB
IME DATOTEKE
Vsa ta nevidna svetloba.pdf
ISBN
1968880181579

OPIS

Leto 1934. V Franciji šestletna Marie-Laure preživlja dneve z očetom v pariškem naravoslovnem muzeju in sanjari o skrivnostih živlaskega in rastlinskega kraljestva. V Nemčiji osemletni Werner raziskuje čarobni svet tehnologije onkraj sirotišnice in sanjari o boljši prihodnosti. Ne eden ne drugi ne vesta, da se bodo njune sanje kmalu razblinile; odnesla jih bo reka vojnih grozot in ju potegnila v vrtinec nasilja, izgub in nemogočih odločitev.O čem naj sanjajo otroci, ko postane zgodovina nočna mora?

Ampak to je zgodba, ki smo jo čakali. Polasti se vseh naših čutov, ko s prstom, očmi ali mislimi drsimo po njenih črkah.

Vsi vemo, da znajo biti nagrade zelo subjektivne, mora so posamezni avtorji z njimi ovenčani prezgodaj, ampak v tem primeru lahko rečem le - zasluženo. Čas pred drugo svetovno vojno, ko… Vsa ta nevidna svetloba je čudovit roman o temi in nevidni svetlobi, ki preganja strah.

POVEZANE KNJIGE