Vsa ta nevidna svetloba

Vsa ta nevidna svetloba - Anthony Doerr | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anthony Doerr
DIMENZIJA
8,98 MB
IME DATOTEKE
Vsa ta nevidna svetloba.pdf
ISBN
9849217020273

OPIS

Leto 1934. V Franciji šestletna Marie-Laure preživlja dneve z očetom v pariškem naravoslovnem muzeju in sanjari o skrivnostih živlaskega in rastlinskega kraljestva. V Nemčiji osemletni Werner raziskuje čarobni svet tehnologije onkraj sirotišnice in sanjari o boljši prihodnosti. Ne eden ne drugi ne vesta, da se bodo njune sanje kmalu razblinile; odnesla jih bo reka vojnih grozot in ju potegnila v vrtinec nasilja, izgub in nemogočih odločitev.O čem naj sanjajo otroci, ko postane zgodovina nočna mora?

ameriškega pisatelja, ki je za to delo leta 2015 prejel Pulitzerjevo nagrado, je še ena zgodba o drugi svetovni vojni.. Ampak to je zgodba, ki smo jo čakali.

Taka količina branja mi v večini primerov predstavlja večji zalogaj. Da mi bo roman v takšno radost in razmislek, si po prvih dvajsetih prebranih straneh nisem upala predstavljati.

POVEZANE KNJIGE