Modra lisica in Fant, ki ga ni bilo

Modra lisica in Fant, ki ga ni bilo - Sjón | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sjón
DIMENZIJA
10,35 MB
IME DATOTEKE
Modra lisica in Fant, ki ga ni bilo.pdf
ISBN
3059227972197

OPIS

Modra lisica je rahločuten in romantičen tableau o divjem, ki tli v naravi in človeku. Novela je prejela Nordic Council Literature prize in je prevedena v 31 jezikov. Fant, ki ga ni bilo, pa je zgodba o Islandiji v času globoke preobrazbe, zgodba o izrinjencu v času, ko se življenje in smrt, resničnost in domišljija, skrivnosti in razodetja borijo za prevlado. Roman je prejel nagrade Icelandic Literary Prize, DV Cultural Prize for Literature, Icelandic Booksellers\' prize in je preveden v 15 jezikov.

Dobila je steklena, narisana in izvezena vrtnica, a te niso bile prave. Kralj je bil žalosten, ker je hotel vrtnariti.

(Konec) Lenobnost nedelje, ki se je čutila na težkih vekah, me je vlekla v horizontalo, a sem še zbrala toliko moči, da sem v roke vzela to dolgo želeno knjigo. Bil je idealen dan za branje islandskega magičnega realista Sjona, ki je bil za svoj kratki roman Fant, ki ga ni bilo in novelo Modra lisica zasluženo večkrat nagrajen. Izza knjižnih polic so zaslišali peti njihovega Jaka pesmico o Mariji.

POVEZANE KNJIGE