Kako sprejmemo "drugačnega" otroka v družini in okolici?

Kako sprejmemo Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Damjana Dodič
DIMENZIJA
6,54 MB
IME DATOTEKE
Kako sprejmemo "drugačnega" otroka v družini in okolici?.pdf
ISBN
3773195786617

OPIS

Na temo »drugačnega« otroka je avtorica izdala 2 knjigi. Vodnik Kako sprejmemo »drugačnega« otroka v družini in okolici? je namenjen staršem, sorodnikom, prijateljem, učiteljem, vzgojiteljem, sosedom,... vsem, ki so v stiku z »drugačnim« otrokom in tistim, ki želijo drugačnost razumeti in s tem pomagati sebi in drugim.

Zagotovo pa vas bo vsakič znova pretresel! Priznam, da sem moral kar ... Kako sprejmemo "drugačnega" otroka v družini in okolici? 11.90€ Vodnik za starše, sorodnike, prijatelje, učitelje, vzgojitelje, ... vse, ki so v stiku z drugačnim o..... Kako sprejmemo "drugačnega" otroka v družini in okolici? : vodnik za vse, ki ste v stiku z drugačnim otrokom in za vse, ki želite drugačnost razumeti ter pomagati sebi in drugim.

Specializirana knjigarna za otroke in mladostnike Vodnik za starše, sorodnike, prijatelje, učitelje, vzgojitelje, ... vse, ki so v stiku z drugačnim otrokom ali želijo drugačnost razumeti in s tem pomagati sebi in drugim.

POVEZANE KNJIGE