Brenčanje v srcu

Brenčanje v srcu - Petra Hülsmann | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Petra Hülsmann
DIMENZIJA
9,3 MB
IME DATOTEKE
Brenčanje v srcu.pdf
ISBN
5072678082185

OPIS

Leni se tik pred 30. rojstnim dnem sesuje življenje: zaročenec ji prizna, da je zaljubljen v drugo, v službi pa jo vržejo na cesto. Odločena, da se bo spet postavila na noge, sestavi tridelni načrt:1. Poiskala si bo sanjsko službo.2. Zaljubila se bo v zvestega sanjskega moškega.3. Postala bo zapeljiva sanjska ženska.Lažje rečeno, kot storjeno. Namesto želene službe v priljubljeni oglaševalski agenciji pristane za policami zaprašene knjigarne, zagleda se v največjega ženskarja v osrednji Evropi in vsemu njenemu trudu navkljub ostajajo moški slepi za njene zapeljive čare.Usoda ima z njo drugačne načrte, in šele ko Lena neha hrepeneti po svoji sanjski pravljici, začne odkrivati, kaj je tisto, kar si resnično želi.Petra Hülsmann (1976) je začela študirati germanistiko, a je študij uspešno obesila na klin in se preselila v Hamburg, kjer je delala v odvetniških pisarnah, se poročila in napisala Brenčanje v srcu. Poleti 2015 je izdala drugi roman.

Založništvo in izdelava - Ljubljana : Mladinska knjiga, 2016 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-01-4011-5 COBISS.SI-ID - 282774272 ... Brenčanje v srcu. Petra Hülsmann.

Izvor. Narodna in univerzitetna knjižnica (Obvezni izvod spletne publikacije) Brenčanje v srcu (Hummeln im Herzen) knjiga avtorja/ice Petra Hülsmann.

POVEZANE KNJIGE