Vijoličasti trak ljubezni

Vijoličasti trak ljubezni - Heather Burch | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Heather Burch
DIMENZIJA
11,42 MB
IME DATOTEKE
Vijoličasti trak ljubezni.pdf
ISBN
7068606130979

OPIS

Ganljiva zgodba o moči ljubezni, ki premaguje vse ovire in združuje osamljena srca!Adrienne Carter po težki ločitvi zapusti Chicago in se preseli na obalo sončne južne Floride, kjer se loti obnavljanja razpadajoče viktorijanske hiše. Na podstrešju najde pločevinasto škatlo, v kateri so skrita čustvena pisma, ovita z vijoličastim trakom. Mlad vojak jih je pisal med drugo svetovno vojno in jih pošiljal dekletu, ki je pred več kot pol stoletja živelo v isti hiši kot zdaj Adrienne.Poetična in brezčasna pisma Adrienne vzbudijo radovednost in jo spodbudijo, da poišče njihovega avtorja, vojnega veterana Williama Bryanta, ki živi v bližnjem mestu s svojim postavnim, toda pretirano zaščitniškim vnukom Willom.Adrienne med razkrivanjem skrivnosti pisem pride do neverjetnih odkritij, ki odigrajo pomembno vlogo v življenju več ljudi …Bo kupček dolgo skritih, starih ljubezenskih pisem pomagal tudi Adrienne, da bo premagala strahove in si znova upala ljubiti?

ISBN 978-961-6974-04-2. BURCH, Heather: Vijoličasti trak ljubezni HULSMANN, Petra: Brenčanje v srcu LAURENS, Stephanie: Resnica o ljubezni TODD, Anna: Prvič resnično srečna GANTAR, Minka: Ko imajo hormoni žur: kako harmonija ponovno oživi naša čustva, misli in telo BROCKMANN, Suzanne: Neopevani junak 1. Belo se pere na devetdeset: Žakelj, Bronja: 9 2.

Heather Burch; prevod: Mojca Svetičič Učila International, zbirka Žepna knjiga, 2016, m. v., 318 str., 10,90 € Adrienne Carter se je po koncu šestletnega ... TI=Vijoličasti trak ljubezni AU=Burch, Heather LA=slv - slovenski PY=2016 PU=Učila International SG=lŽP\iod\u820(73)-311.2\aBURCH H.

POVEZANE KNJIGE