Usodne sanje

Usodne sanje - Kristin Harmel | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kristin Harmel
DIMENZIJA
11,29 MB
IME DATOTEKE
Usodne sanje.pdf
ISBN
7260002615305

OPIS

Kate Waithman ni pričakovala, da bo po moževi nenadni smrti našla še eno ljubezen svojega življenja. Toda dvajset let po tragičnem dogodku načrtuje drugi sprehod do oltarja s povsem prijetnim človekom. Zakaj torej ni bolj navdušena?Sprva pomanjkanje spanja pripiše stresu. Ko pa v sanjah ponovno srečuje Patricka, pokojnega moža, se začne spraševati, ali je res pripravljena na novi korak. Ji skuša Patrick kaj povedati? Med mučnim vijuganjem med sanjami in resničnostjo mora Kate razvozlati moževo skrito sporočilo. Pot jo vodi na tečaj znakovnega jezika in v svet newyorškega rejniškega sistema. Tam jo življenje nagradi, kot si niti zamisliti ni mogla.Avtorica mednarodne uspešnice Dokler bodo zvezde na nebu, ki so jo v reviji Marie Claire izbrali za eno najboljših knjig poletja 2012, je postregla z očarljivim romanom, v katerem opisuje, kako preboleti preteklost, ko nas spomini še vedno držijo v primežu.

Pri zračnem tipu preveč zemlje vzbuja občutek dušenja, spet drugi se ustavijo, ker imajo preveč "težke" noge ali pa se jim zdi, da so obtičali. Človek ima večkrat sanje, ki jih ne more takoj izbrisati iz spomina; sanje narede nanj globok vtisk, da začne o njih premišljevati. Kmalu spozna, da utegnejo biti zanj odločilne, usodne, v kratkem ali v dogled-nem času - toda ne ve si jih tolmačiti.

Komur se kaj takega prigodi, naj Usodne sanje je čudovita knjiga z velikim sporočilom.Dotakne se srca in o njej razmišljaš še dolgo po tistem, ko jo prebereš. Izbrala sem jo čisto po naključju in ni mi žal.

POVEZANE KNJIGE