Usodne sanje

Usodne sanje - Kristin Harmel | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kristin Harmel
DIMENZIJA
4,92 MB
IME DATOTEKE
Usodne sanje.pdf
ISBN
7085155181757

OPIS

Kate Waithman ni pričakovala, da bo po moževi nenadni smrti našla še eno ljubezen svojega življenja. Toda dvajset let po tragičnem dogodku načrtuje drugi sprehod do oltarja s povsem prijetnim človekom. Zakaj torej ni bolj navdušena?Sprva pomanjkanje spanja pripiše stresu. Ko pa v sanjah ponovno srečuje Patricka, pokojnega moža, se začne spraševati, ali je res pripravljena na novi korak. Ji skuša Patrick kaj povedati? Med mučnim vijuganjem med sanjami in resničnostjo mora Kate razvozlati moževo skrito sporočilo. Pot jo vodi na tečaj znakovnega jezika in v svet newyorškega rejniškega sistema. Tam jo življenje nagradi, kot si niti zamisliti ni mogla.Avtorica mednarodne uspešnice Dokler bodo zvezde na nebu, ki so jo v reviji Marie Claire izbrali za eno najboljših knjig poletja 2012, je postregla z očarljivim romanom, v katerem opisuje, kako preboleti preteklost, ko nas spomini še vedno držijo v primežu.

Knjiga ima resnične, realne problematike. Srce parajoča zgodba, ki se sprašuje, kaj je potrebno, da živimo dalje in obenem ne pozabimo na preteklost. Na prvi pogled, na osnovi starih tekstov, kaže, da so davni ljudje sanjali samo velike, usodne sanje in da so sanje današnjih ljudeh zmedene in nepomembne ali pa, taka nekateri trdijo, sanj sploh nimajo. Vendar lahko z gotovostjo trdimo, da je takšno prepričanje zgolj varljivo. Razlaga sanj.

A; B; C, Č; D; E; F; G; H; I; J; K; L; M; N; O; P; R; S, Š; T; U; V; Z, Ž Sanje so namišljeno doživetje zvokov, slik ali drugih občutkov med spanjem.Zgodijo se v zadnji, peti fazi spanja, REM (»Rapid Eye Movement« oz. spanje s hitrim premikanjem oči) fazi.

POVEZANE KNJIGE