Točka rešitve

Točka rešitve - Sophie Hannah | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sophie Hannah
DIMENZIJA
8,24 MB
IME DATOTEKE
Točka rešitve.pdf
ISBN
9361624247313

OPIS

Sally je z možem gledala poročila, ko je zaslišala ime, ki naj ji ne bi bilo znano: Mark Bretherick.Lani bi morala na službeno pot, ki pa je bila v zadnjem trenutku odpovedana. Možu tega ni povedala, saj si je neskončno želela oddiha. Bila je sita napetosti v službi, dveh majhnih otrok, ki ju je napadala trma in sta jo želela samo zase, ter neobčutljivega moža. Zato je vzela dopust in se odpravila na skrivne počitnice.Hotela je samo malo miru in časa zase – a to se ni uresničilo. Spoznala je namreč moškega. Marka Brethericka. Izvedela je, kje živi, kaj dela, da ima ženo Geraldine in hčerko Lucy.A moškega, ki so ga kazali pri poročilih, Sally še nikoli ni videla. Geraldine in Lucy Bretherick pa sta bili mrtvi ..

LEGA PREMICE Premica je lahko: 1. V VODORAVNI legi 2.

Naloga Točke Odgovor Dodatna navodila 3 2 Po smislu, npr.: Tri od: hitrejši prevoz (ljudi) in/ali večjih količin tovora hitrejša/večja poselitev območij ob železnici Naše rešitve rešujejo vaše praktične izzive. Ustvarjamo različne rešitve, pri katerih izhajamo iz realnih izzivov okolja in te izzive s pomočjo sodobnih tehnologij učinkovito naslovimo..

POVEZANE KNJIGE