Točka rešitve

Točka rešitve - Sophie Hannah | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sophie Hannah
DIMENZIJA
11,48 MB
IME DATOTEKE
Točka rešitve.pdf
ISBN
3298091769423

OPIS

Sally je z možem gledala poročila, ko je zaslišala ime, ki naj ji ne bi bilo znano: Mark Bretherick.Lani bi morala na službeno pot, ki pa je bila v zadnjem trenutku odpovedana. Možu tega ni povedala, saj si je neskončno želela oddiha. Bila je sita napetosti v službi, dveh majhnih otrok, ki ju je napadala trma in sta jo želela samo zase, ter neobčutljivega moža. Zato je vzela dopust in se odpravila na skrivne počitnice.Hotela je samo malo miru in časa zase – a to se ni uresničilo. Spoznala je namreč moškega. Marka Brethericka. Izvedela je, kje živi, kaj dela, da ima ženo Geraldine in hčerko Lucy.A moškega, ki so ga kazali pri poročilih, Sally še nikoli ni videla. Geraldine in Lucy Bretherick pa sta bili mrtvi ..

S pomočjo partnerjev in njihovih tehnologij zagotavljamo celovite rešitve najrazličnejših izzivov, od enostavnejše komunikacije znotraj organizacij do celovitega upravljanja procesov ob prihodu ... Strojna oprema napredne tehnološke rešitve Interaktivna informativna točka sestoji iz stojala, strežnika, LCD monitorja in interaktivne folije, k temu pa smo v podjetju Zaslon Telecom dodali še programski del, ki omogoča sinhronizacijo dotika in vsebine, tudi interaktivno listanje s 3D animacijo in zvočnimi efekti. Zakon o splošnem upravnem postopku (ZUP). SOP 1999-01-3777.

VAJA Nariši poltrake z začetnimi točkami A, B, F, G in L. 5.

POVEZANE KNJIGE