Strastni kitarist

Strastni kitarist - Kylie Scott | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kylie Scott
DIMENZIJA
4,89 MB
IME DATOTEKE
Strastni kitarist.pdf
ISBN
1875762404655

OPIS

Ko se je zbudila v Las Vegasu, tega ni pričakovala.Evelyn Thomas je imela velike načrte za praznovanje svojega enaindvajsetega rojstnega dne v Las Vegasu. Velikanske načrte. Vsekakor pa se ni nameravala zbuditi na kopalničnih tleh s kot kuga hudim mačkom, z izredno privlačnim, napol golim in tetoviranim moškim ter ogromnim diamantom na prstu, ki bi se ga marsikdo ustrašil. Ko bi se le spomnila, kako se je to zgodilo.V knjigi Kylie Scott je gotovo eno: poroka z najbolj vročo rok zvezdo na svetu je precej zapletena in divja reč.

031 359 831 (Magdalena Svetina Terčon) ali na e-naslov: [email protected] Kylie Scott se vrača s težko pričakovanim nadaljevanjem mednarodne prodajne uspešnice Strastni kitarist. Ni lepote brez ljubezni in dobrote.

Žalost Belgije Hugo Claus. SVETOVNA KNJIŽEVNOST zgodovinski in vojni romani ... Kylie Scott: Strastni kitarist Evelyn Thomas je organizirano in pridno dekle, ki ima dodobra izdelan življenjski načrt.

POVEZANE KNJIGE