Spletna punca na turneji

Spletna punca na turneji - Zoe Sugg | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zoe Sugg
DIMENZIJA
6,31 MB
IME DATOTEKE
Spletna punca na turneji.pdf
ISBN
3898471483799

OPIS

Pennyjina prtljaga je pripravljena.Ko Noah Penny povabi na evropsko glasbeno turnejo, Penny komaj čaka, da bo s svojim fantom, božanskim rokerjem, skupaj preživljala čas.Toda Noahov urnik je napet, njegovi prijatelji iz benda je niso nič kaj veseli in Penny dobiva grozilna sporočila ljubosumnih oboževalk ter se začne spraševati, ali je življenje na turneji sploh primerno zanjo.Pogreša družino, najboljšega prijatelja Elliota … in svoj blog Spletna punca.Bo Penny uspelo najti ravnovesje med življenjem in ljubeznijo na turneji, ali pa bo izgubila vse v iskanju popolnega poletja?Nadaljevanje prodajne uspešnice Spletna punca.Zoe Sugg, znana kot Zoella, piše zgodbe že od malega. Njenim blogom in vlogom o lepoti, modi in življenjskem slogu sledi na milijone ljudi, njen kanal na youtubu pa ima več milijonov naročnikov.

Je ena najbolj priljubljenih pisateljic v Ameriki, kot tudi drugod po svetu. Spletna punca na turneji (Girl Online On Tour) knjiga avtorja/ice Zoe Sugg. Dobiš jo na Book Depository.

prevod: Marta Graj Učila International, zbirka Žepna knjiga, 2016, m. v., 330 str., 10,90 € ...

POVEZANE KNJIGE