Spletna punca na turneji

Spletna punca na turneji - Zoe Sugg | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zoe Sugg
DIMENZIJA
9,64 MB
IME DATOTEKE
Spletna punca na turneji.pdf
ISBN
4198602435499

OPIS

Pennyjina prtljaga je pripravljena.Ko Noah Penny povabi na evropsko glasbeno turnejo, Penny komaj čaka, da bo s svojim fantom, božanskim rokerjem, skupaj preživljala čas.Toda Noahov urnik je napet, njegovi prijatelji iz benda je niso nič kaj veseli in Penny dobiva grozilna sporočila ljubosumnih oboževalk ter se začne spraševati, ali je življenje na turneji sploh primerno zanjo.Pogreša družino, najboljšega prijatelja Elliota … in svoj blog Spletna punca.Bo Penny uspelo najti ravnovesje med življenjem in ljubeznijo na turneji, ali pa bo izgubila vse v iskanju popolnega poletja?Nadaljevanje prodajne uspešnice Spletna punca.Zoe Sugg, znana kot Zoella, piše zgodbe že od malega. Njenim blogom in vlogom o lepoti, modi in življenjskem slogu sledi na milijone ljudi, njen kanal na youtubu pa ima več milijonov naročnikov.

Read 857 reviews from the world's largest community for readers. Pennyjino življenje se je vrnilo v stare tire.Za Penn... Ogromna izbira parfumov, kozmetike in ličil za ženske po izjemno ugodnih cenah na Spletična.si.

Hudičevka v Pradi Lauren Weisberger. Strastna zapravljivka osvoji Manhattan Sophie Kinsella. Spletna punca na turneji Zoe Sugg.

POVEZANE KNJIGE