Si dekle ali si žena

Si dekle ali si žena - Breda Smolnikar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Breda Smolnikar
DIMENZIJA
8,7 MB
IME DATOTEKE
Si dekle ali si žena.pdf
ISBN
8736485229756

OPIS

Breda Smolnikar je ob svoji 75-letnici izdala bibliofilsko izdajo svojih besedil, debelo knjigo Si dekle ali si žena z ilustracijami, štirimi študijami in zvočnimi posnetki.Besedila iz pisateljičinega literarnega opusa predvsem na temo žensk in njihove moči bogatijo ilustracije Laure Ličer. Delu so dodane tudi štiri študije, ki so jih prispevali Marko Juvan, Matej Bogataj, Barbara Pregelj in Igor Bratož. Knjiga ob pisateljičinem jubileju je kot večina njenih del doslej izšla v samozaložbi.

Ampak še vedno nimam prave podpore, zato sem se odločil prijaviti na Joonglaa Star Show, da bi jim dokazal da snemanje raznih posnetkov niso samo "gluposti", ampak nekaj, kar lahko nekomu polepša dan ali ga nasmeji, spravi v dobro voljo, lahko pa tudi ta nekdo dobi navdih za snemanje, kot ... Si dekle ali si žena - razstava ilustracij in literarni večer. Public · Event · by Bitjastovzorčasti svet Laure Ličer.

Film / Komedija, Združene države Amerike 125 min | IMDB: 5,8 | ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Daphne Reynolds je ameriška najstnica, ki živi z mamo. Čeprav je njeno življenje zelo polno, ji vseeno nekaj manjka. Danes so vsem ženskam za 8.

POVEZANE KNJIGE