Najlepše božično darilo

Najlepše božično darilo - Grace Burrowes | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Grace Burrowes
DIMENZIJA
4,33 MB
IME DATOTEKE
Najlepše božično darilo.pdf
ISBN
3842345879900

OPIS

Da bi se lady Joan Flynn izognila velikemu škandalu, s katerim bi povsem osramotila svojo družino, se še pred božičnimi prazniki zateče na posest svojih sorodnikov v škotsko Višavje.Med potjo na vlaku naleti na lastnika predilnic Danteja Hartwella, ki ji ponudi dobro kupčijo: v zameno za preboj v aristokratske kroge in med morebitne vlagatelje v njegove posle se bo, da bi mlada dama prekrila morebitni škandal, poročil s čedno Joan.Toda ali se bo ta lahko na tak način vendarle izognila sencam preteklosti, ki ji onemogočajo srečno življenje? Bo Joan za božič naposled le dobila tisto, kar si neizmerno želi?Čustveno branje, prepleteno s humorjem in iskrivimi ljubezenskimi opisi, vabi, da odkrijete, ali božični čudeži še obstajajo!

Nagajiv in radoveden. Vsakič, ko me pogleda, vidim iskrico v njegovih očeh.

... OGLAS Otroška slikanica Dese Muck najlepše božično darilo! Ljubljana, 08.11.2016, 7:32 | Posodobljeno pred 4 leti Naj bodo vstopnice za za Festival Avsenik 2021 najlepše božično darilo.. Nakup vstopnic https://bit.ly/3qMClVA Dobri, domači, božični piškoti so prav gotovo najlepše domače božično darilo.

POVEZANE KNJIGE