Najlepše božično darilo

Najlepše božično darilo - Grace Burrowes | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Grace Burrowes
DIMENZIJA
7,62 MB
IME DATOTEKE
Najlepše božično darilo.pdf
ISBN
3029756618123

OPIS

Da bi se lady Joan Flynn izognila velikemu škandalu, s katerim bi povsem osramotila svojo družino, se še pred božičnimi prazniki zateče na posest svojih sorodnikov v škotsko Višavje.Med potjo na vlaku naleti na lastnika predilnic Danteja Hartwella, ki ji ponudi dobro kupčijo: v zameno za preboj v aristokratske kroge in med morebitne vlagatelje v njegove posle se bo, da bi mlada dama prekrila morebitni škandal, poročil s čedno Joan.Toda ali se bo ta lahko na tak način vendarle izognila sencam preteklosti, ki ji onemogočajo srečno življenje? Bo Joan za božič naposled le dobila tisto, kar si neizmerno želi?Čustveno branje, prepleteno s humorjem in iskrivimi ljubezenskimi opisi, vabi, da odkrijete, ali božični čudeži še obstajajo!

Najboljša božična darila.. Da bi se lady Joan Flynn izognila velikemu škandalu, s katerim bi povsem osramotila svojo družino, se še pred božičnimi prazniki zateče na posest svojih sorodnikov v škotsko Višavje. Čestitam, da se ti je uspelo prebiti skozi članek. Predelala sva 9 idej za najlepše božično darilo in upam, da so ti moje ideje bile všeč! Kot obljubljeno pa sem v duhu božiča uspel zate izboriti tudi jaz darilo, ki ti ga podarim… Foto: Music Max Akcija! Koledar: BOŽIČNO SPOROČILO Sporočilo: Na koncu je najlepše božično darilo tvoj nasmeh. Najlepše božično darilo za obupano mamico.

V njih nastopajo vnuček in njegova babica, dedek ali pa oba, in se podajo na zabavne dogodivščine ... Svoj največji zaklad in najlepše božično darilo. Danes je moj fantek star štiri mesece in čudovit je.

POVEZANE KNJIGE