Medvedek in zvezdno nebo

Medvedek in zvezdno nebo - Melanie Joyce | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Melanie Joyce
DIMENZIJA
3,26 MB
IME DATOTEKE
Medvedek in zvezdno nebo.pdf
ISBN
5100867255906

OPIS

Znočilo se je in medvedek je zaspan. A še preden zleze v posteljo, se zazre skozi okno v prelepo, z mesečino obsijano pokrajino, in z zanimanjem opazuje, kako se živali odpravljajo spat. Kmalu ga premaga utrujenost in sladko zaspi v toplem očkovem naročju.Čarobna pravljica za skupno branje in cartanje pred spanjem.

Otroški in mladinski / Risanka, Ostalo Žirafa Ava, zajček Riko in medvedek Teo so prijatelji, ki jih iz papirja izdelata deček in deklica. V vsaki epizodi jih postavita v drugo okolje in si izmislita novo dogodivščino zanje. Žirafa Ava, zajček Riko in medvedek Teo so prijatelji, ki jih iz papirja izdelata deček in deklica. Ava, Riko, Teo: Zvezdno nebo, risanka, ponovitev.

'' Ava, Riko, Teo: Zvezdno nebo. Otroški in mladinski / Risanka, Ostalo Žirafa Ava, zajček Riko in medvedek Teo so prijatelji, ki jih iz papirja izdelata deček in deklica.

POVEZANE KNJIGE