Marsovec

Marsovec - Andy Weir | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andy Weir
DIMENZIJA
4,24 MB
IME DATOTEKE
Marsovec.pdf
ISBN
2307166020872

OPIS

Pred šestimi dnevi je astronavt Mark Watney postal eden izmed prvih ljudi, ki so stopili na Mars.Zdaj je prepričan, da bo postal prvi, ki bo tam umrl.Potem ko že skoraj umre v peščenem viharju, zaradi katerega se je njegova posadka prisiljena evakuirati, se Mark na planetu znajde popolnoma sam. Ne more niti sporočiti na Zemljo, da je živ – in čeprav bi lahko koga obvestil, bi mu hrane zmanjkalo, še preden bi lahko prispela reševalna odprava.Najbrž pa ne bo imel časa, da bi umrl od lakote. Precej verjetneje je, da bo umrl zaradi okvare kakšne naprave, neizprosnega okolja ali običajne \'človeške napake\'.A Mark ne namerava obupati. Opre se na svojo iznajdljivost, tehnično spretnost in neomajno odločenost, da ne bo vrgel puške v koruzo, ter se vztrajno spopada z eno na videz nepremostljivo oviro za drugo.Bo dovolj domiseln, da mu bo uspelo preživeti?

marsovec (bitje) : Marsovec prevod v slovarju slovenščina - angleščina na Glosbe, online slovar, brezplačno. Brskanje milions besede in besedne zveze v vseh jezikih. Klemen Černe Siol.net (Preberite si vso recenzijo filma Marsovec.) Zanimivosti: • Za oskarja nominiran scenarij Drewa Goddarda (Koča v gozdu, Svetovna vojna Z) temelji na istoimenskem romanu Andyja Weira . Marsovec je v prvi vrsti razvedrilo.

Niti dve minuti kasneje je z desnico v isti kot povišal na 2:0 in stadion je eksplodiral. Ni še bil zadovoljen, v 9.

POVEZANE KNJIGE