Marsovec

Marsovec - Andy Weir | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andy Weir
DIMENZIJA
11,5 MB
IME DATOTEKE
Marsovec.pdf
ISBN
3660524406589

OPIS

Pred šestimi dnevi je astronavt Mark Watney postal eden izmed prvih ljudi, ki so stopili na Mars.Zdaj je prepričan, da bo postal prvi, ki bo tam umrl.Potem ko že skoraj umre v peščenem viharju, zaradi katerega se je njegova posadka prisiljena evakuirati, se Mark na planetu znajde popolnoma sam. Ne more niti sporočiti na Zemljo, da je živ – in čeprav bi lahko koga obvestil, bi mu hrane zmanjkalo, še preden bi lahko prispela reševalna odprava.Najbrž pa ne bo imel časa, da bi umrl od lakote. Precej verjetneje je, da bo umrl zaradi okvare kakšne naprave, neizprosnega okolja ali običajne \'človeške napake\'.A Mark ne namerava obupati. Opre se na svojo iznajdljivost, tehnično spretnost in neomajno odločenost, da ne bo vrgel puške v koruzo, ter se vztrajno spopada z eno na videz nepremostljivo oviro za drugo.Bo dovolj domiseln, da mu bo uspelo preživeti?

Žanr: znanstvenofantastični roman. Narodnost: književnost ZDA.

Razvedrilo, ki ne stavi na vero v boga, ampak na znanost, in ki jo tu pa tam tudi priredi. V "jubilejni" petdeseti epizodi Podrobnosti Boki, Anže in filmski režiser Matevž Luzar govorijo o filmu Marsovec (The Martian). Komu je bil bolj všeč, komu malo manj in zakaj? Predvsem pa, ali so se tudi tokrat skregali med sabo, kot so se ob debati o filmu Interstellar (epizoda 039: Medzvezdnik)?Kvaliteta zvoka epizode je na momente malce slabša, ker je zatajil Apple Macbook. Tu si lahko ogledate prevod slovenščina-francoščina za marsovec v PONS spletnem slovarju! Brezplačna jezikovna vadnica, tabele sklanjatev, funkcija izgovorjave. Marsovec - 4 / FOTO: Blitz.

POVEZANE KNJIGE