Korenine oljčnega drevesa

Korenine oljčnega drevesa - Courtney Miller Santo | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Courtney Miller Santo
DIMENZIJA
6,48 MB
IME DATOTEKE
Korenine oljčnega drevesa.pdf
ISBN
3957790905508

OPIS

Čudovita in ganljiva zgodba o življenju petih generacij žensk, skrivnostih, ki jih razdvajajo, in ljubezni, ki jih povezuje.Razdalja med materjo in hčerjo se lahko meri v skrivnostih.Spoznajte Kellerjeve ženske: pet generacij prvorojenk, prebivalk starega oljčnega nasada v Sacramentovi dolini v severni Kaliforniji. Anna, družinska matriarhinja, šteje 112 let in je odločena, da bo postala najstarejši človek na svetu. Čilega telesa in duha je gospodarica Hiše na hribu, ki si jo deli s hčerjo Bets, vnukinjo Callie, pravnukinjo Deb in prapravnukinjo Erin.Čeprav so ženske povezane s krvjo, pa njihovo sožitje ni vedno preprosto. Nepričakovana nosečnost najmlajše in prihod genetika, ki se navdušuje nad dolgim življenjem Kellerjevih prvorojenk, zbudita več strasti, kot so pričakovale. Bodo njegove raziskave privlekle na dan vse tiste skrivnosti, ki so jih tako dolgo prikrivale?

Ljudje še danes pričenjajo dan z žlico oljčnega olja kot krepčilom za organizem, uporablja pa se tudi v kozmetične namene. "Robnik poteka tik ob deblu starih dreves, korenine porezane," so zapisali ob fotografijah, ki so jih objavili. Mol: Poškodba ne bo bistveno vplivala na rast "Ko se pojavi potreba po odstranitvi drevesa z nekega območja, skladno s strokovnimi smernicami skrbno proučimo vse možnosti, ki bi prispevale k ohranitvi drevesa," pravijo na občini. Korenine oljčnega drevesa (The Roots of the Olive Tree) Courtney Miller Santo.

Anna, družinska matriarhinja, šteje 112 let in je odločena, da bo postala najstarejši človek na svetu. Korenine in veje Jurijevega drevesa. Besedilo: Cveto Zaplotnik Kategorija: GG Plus / nedelja, 14.

POVEZANE KNJIGE