Korenine oljčnega drevesa

Korenine oljčnega drevesa - Courtney Miller Santo | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Courtney Miller Santo
DIMENZIJA
9,11 MB
IME DATOTEKE
Korenine oljčnega drevesa.pdf
ISBN
4152081800663

OPIS

Čudovita in ganljiva zgodba o življenju petih generacij žensk, skrivnostih, ki jih razdvajajo, in ljubezni, ki jih povezuje.Razdalja med materjo in hčerjo se lahko meri v skrivnostih.Spoznajte Kellerjeve ženske: pet generacij prvorojenk, prebivalk starega oljčnega nasada v Sacramentovi dolini v severni Kaliforniji. Anna, družinska matriarhinja, šteje 112 let in je odločena, da bo postala najstarejši človek na svetu. Čilega telesa in duha je gospodarica Hiše na hribu, ki si jo deli s hčerjo Bets, vnukinjo Callie, pravnukinjo Deb in prapravnukinjo Erin.Čeprav so ženske povezane s krvjo, pa njihovo sožitje ni vedno preprosto. Nepričakovana nosečnost najmlajše in prihod genetika, ki se navdušuje nad dolgim življenjem Kellerjevih prvorojenk, zbudita več strasti, kot so pričakovale. Bodo njegove raziskave privlekle na dan vse tiste skrivnosti, ki so jih tako dolgo prikrivale?

Cvetovi se lahko pojavijo tudi na dveletnih ali triletnih vejah. Prednost akacije je tudi v tem, da korenine ostanejo, tudi ko jo posekaš. Iz korenin zrastejo nova drevesa.

Pomembno je vedeti, kako ubiti korenine drevesa, zlasti če drevesne korenine poškodujejo podzemne cevi, cevi in odtoke ali hodnike. Da stopi Metoda 1 od 3: Potegnite korenine / panje iz zemlje .

POVEZANE KNJIGE