Globalni minotaver

Globalni minotaver - Janis Varufakis | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Janis Varufakis
DIMENZIJA
5,55 MB
IME DATOTEKE
Globalni minotaver.pdf
ISBN
9661429839731

OPIS

Preden je Janis Varufakis postal grški finančni minister v vladi Aleksisa Ciprasa in se spopadel z utrjenimi interesi evropskih političnih in kapitalskih elit, se je proslavil kot akademski ekonomist in javni intelektualec. V teh vlogah se ukvarja predvsem z zablodami ekonomske vede, kot jo predavajo in izvajajo na domala vseh svetovnih univerzah, ter z zgradbo in delovanjem svetovnega gospodarstva. Globalni minotaver, ki je prvič izšel leta 2011, dve leti kasneje pa še v novi in dopolnjeni izdaji, je najboljši povzetek njegovega raziskovanja.

Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... Globalni minotaver - Amerika, Evropa in prihodnost svetovnega gospodarstva. Janisa Varufakisa najbrž najbolje poznamo kot nekdanjega grškega finančnega ministra, ki je buril duhove Evrope s svojimi drznimi izjavami, pa tudi videzom in obnašanjem.Manj ljudi ga pozna kot visoko izobraženega intelektualca, matematika in ekonomista, akademika, publicista, blogerja in pisatelja. Globalni minotaver, ki je prvič izšel leta 2011, dve leti kasneje pa še v novi in dopolnjeni izdaji, je najboljši povzetek njegovega raziskovanja.

Knjiga za vse, ki se želijo dokopati do odgovorov o globalni financni krizi, odlicno branje tudi za neekonomiste. 278 strani, 16 x 24 cm Kultura je kratka aktualna informativna oddaja o kulturi in umetnosti, v kateri se praviloma izpostavljajo osrednji dogodki dneva.

POVEZANE KNJIGE