Babica vas pozdravlja in se opravičuje

Babica vas pozdravlja in se opravičuje - Fredrik Backman | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Fredrik Backman
DIMENZIJA
3,16 MB
IME DATOTEKE
Babica vas pozdravlja in se opravičuje.pdf
ISBN
7991972869699

OPIS

Sedemletna Elsa je drugačna. Ima bujno domišljijo, ves čas odkriva nove besede v Wikipediji in razume reči, ki jih njeni starši ne. Elsa ima sedeminsedemdesetletno babico, za katero pravijo, da je nora. Rada stoji na balkono in s pištolo za paintball strelja moške, ki bi se radi pogovarjali o Jezusu. Prav tako je Elsina najboljša in edina prijateljica. Ponoči se skupaj zatekata v kraljestvo babičinih pravljic, kjer so vsi drugačni in kjer od tebe nihče ne pričakuje, da boš normalen.

Narodnost: švedska književnost. Vsi sedemletniki si zaslužijo superjunake.

Rada stoji na balkonu in s pištolo za paintball strelja moške, ki bi se radi pogovarjali o Jezusu. Švedskemu pisatelju Fredriku Backmanu so romani Mož z imenom Ove, Babica vas pozdravlja in se opravičuje in Tu je bila Britt-Marie prinesli mednarodno slavo. Knjigo Mi smo medvedi pa so kritiki in bralci proglasili za njegovo najbolj zrelo delo doslej. Tudi Backmanovi naslednji romani Babica vas pozdravlja in se opravičuje, Tu je bila Britt-Marie in Mi smo medvedi! so se praktično čez noč zavihteli na vrh najbolje prodajanih knjig.

POVEZANE KNJIGE