Babica vas pozdravlja in se opravičuje

Babica vas pozdravlja in se opravičuje - Fredrik Backman | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Fredrik Backman
DIMENZIJA
4,12 MB
IME DATOTEKE
Babica vas pozdravlja in se opravičuje.pdf
ISBN
7169525534553

OPIS

Sedemletna Elsa je drugačna. Ima bujno domišljijo, ves čas odkriva nove besede v Wikipediji in razume reči, ki jih njeni starši ne. Elsa ima sedeminsedemdesetletno babico, za katero pravijo, da je nora. Rada stoji na balkono in s pištolo za paintball strelja moške, ki bi se radi pogovarjali o Jezusu. Prav tako je Elsina najboljša in edina prijateljica. Ponoči se skupaj zatekata v kraljestvo babičinih pravljic, kjer so vsi drugačni in kjer od tebe nihče ne pričakuje, da boš normalen.

Ponoči se skupaj zatekata v kraljestvo babičinih pravljic, kjer so vsi drugačni in kjer od tebe nihče ne pričakuje, da boš normalen. ... II FREDRIK BACKMAN, BABICA VAS POZDRAVLJA IN SE OPRAVIČUJE Knjiga ŽEPNICA, MK, broširana, dobro ohranjena.

Read 21,653 reviews from the world's largest community for readers. »Samo drugačni ljudje spreminjajo svet; ... Babica vas pozdravlja in se opravičuje.

POVEZANE KNJIGE