Zvok stvari, ki padajo

Zvok stvari, ki padajo - Juan Gabriel Vásquez | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Juan Gabriel Vásquez
DIMENZIJA
5,61 MB
IME DATOTEKE
Zvok stvari, ki padajo.pdf
ISBN
1352845579252

OPIS

Ko Antonio Yammara, štiridesetletni predavatelj prava v Bogoti, prebere novico o ustrelitvi konja, ki je pobegnil iz zapuščenega živalskega vrta zloglasnega narkomafijca Pabla Escobarja, se v njem sproži val spominov.Vrnejo ga v sredo devetdesetih, ko ga je za vedno zaznamovalo kratko poznanstvo s skrivnostnim Ricardom Laverdejem, ne samo z brazgotino strelne rane, ampak z razpletanjem življenjskih zgodb nedolžnih posameznikov in posrednih žrtev krvavega spopada med državo in trgovci z drogami.

Je pripoved o dediščini teh zločinov, nepričakovanih vezeh, ki so jih med ljudmi stkali, in njihovih naključnih, postranskih žrtvah. Odstiranje tančic. Zvok stvari, ki padajo (2011) je peti roman J.

Danilo se je že, ko sem izčrpan, napol pijan in skoraj ohripel od toliko govorjenja pustil, da me je Maya Fritts odpeljala v sobo za goste oziroma tisto, čemur je ona v tistem trenutku rekla soba za goste. V njej ni ... Kratko in naključno poznanstvo med Antoniem Yammaro in Ricardom Laverdejem se konča tragično - na ulici ju napadeta morilca na motorju.

POVEZANE KNJIGE