Zviti nakit

Zviti nakit - Gayle Bird | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gayle Bird
DIMENZIJA
8,60 MB
IME DATOTEKE
Zviti nakit.pdf
ISBN
7941916594407

OPIS

Si želite ustvariti čisto svoj kos nakita, pa se vam to zdi pretežko? Sledite navodilom oblikovalke nakita Gayle Bird in naučili se boste vsega, kar morate vedeti, da bi ustvarili imenitne uhane, prstane, obeske in ogrlice.Predstavljene tehnike so izjemno preproste in razumljivo prikazane, ob 20 lepih izdelkih, ki jih korakoma izdelate, pa boste gotovo dobili navdih tudi za lastne stvaritve. Poskusite, žica vas bo zvito zasvojila!Knjiga vsebuje:• prikaz vseh potrebnih pripomočkov in osnovnih tehnik zvijanja žice,• teoretično poglavje o barvah in oblikovanju nakita,• natančna navodila za izdelavo 20 kosov nakita, od uhanov do ogrlic.

Različne velikosti. Cena velja za par. PRIROČNIKI ZA USTVARJANJE IN ROČNA DELA - 60 % popusta! Popust se obračuna, ko izbrani priročnik dodate v košarico.

Drug storilec je med tem iz hiše odtujil nakit in tako lastnika oškodoval za nekaj sto evrov. Opis enega izmed storilcev: visok med 170 in 175 centimetrov, star med 30 in 40 let, ... Izberite si nakit za vse priložnosti.

POVEZANE KNJIGE