Zgodbe in nezgodbe

Zgodbe in nezgodbe - Lilijana Praprotnik Zupančič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lilijana Praprotnik Zupančič
DIMENZIJA
10,84 MB
IME DATOTEKE
Zgodbe in nezgodbe.pdf
ISBN
7623102999602

OPIS

In ko imaš že ravno tole štorijo pred nosom, si zapiši za nos še teh nekaj modrosti: Kadar jo dobiš po nosu, to lahko zelo škodi tvojemu ponosu. Vsaka stvar pa je znosna, če jo delaš z nosom. Vsaka stvar, ki ti pride do nosa, je donosna. In če z zanosom hodiš za nosom, boš še daleč prišel!Lilijana Praprotnik Zupančič se v knjigi Zgodbe in nezgodbe na najrazličnejše načine poigrava z besedami, karikira, odvzema, dodaja in vzpostavlja nove pomene. Zelo zabavno in privlačno branje za otroke, mlade in odrasle. Knjigo je likovno obogatil Bori Zupančič.

Za katerega, potek dogodkov v celoti, vem samo jaz. Pot iz enega konca Slov... Artikel Lilijana Praprotnik Zupančič se v knjigi Zgodbe in nezgodbe na najrazličnejše načine poigrava z besedami karikira odvzema dodaja vzpostavlja nove pomene Zelo zabavno privlačno branje za otroke mlade bralce odrasle Ilustriral Bori 6+Prelistajte knjigo Erotične zgodbe.

1. Gunter Gerngross in Herbert Puchta: Pam and Rick 2.

POVEZANE KNJIGE