Zgodbe in nezgodbe

Zgodbe in nezgodbe - Lilijana Praprotnik Zupančič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lilijana Praprotnik Zupančič
DIMENZIJA
3,65 MB
IME DATOTEKE
Zgodbe in nezgodbe.pdf
ISBN
6846907690819

OPIS

In ko imaš že ravno tole štorijo pred nosom, si zapiši za nos še teh nekaj modrosti: Kadar jo dobiš po nosu, to lahko zelo škodi tvojemu ponosu. Vsaka stvar pa je znosna, če jo delaš z nosom. Vsaka stvar, ki ti pride do nosa, je donosna. In če z zanosom hodiš za nosom, boš še daleč prišel!Lilijana Praprotnik Zupančič se v knjigi Zgodbe in nezgodbe na najrazličnejše načine poigrava z besedami, karikira, odvzema, dodaja in vzpostavlja nove pomene. Zelo zabavno in privlačno branje za otroke, mlade in odrasle. Knjigo je likovno obogatil Bori Zupančič.

Članek Dragice Haramije z naslovom Otroška književnost Lile Prap je izšel v reviji Jezik in slovstvo LII/6 (2007) in analizira njena knjižna dela. Temeljito analizira njeno prvo knjižno izdajo Zgodbe in nezgodbe, kjer avtorica ustvarja nonsensna besedila, se spretno poigrava z besedami, ki otrokom omogočijo lahkotno in zabavno branje. Kristinin blog - Zgodbe iz rastlinske kuhinje in izven nje. They were not familiar with her collections Zgodbe in nezgodbe (Stories and Not-stories), Resnične pravljice in pripovedke (The Real Fairy Tales and Narratives) nor Jezične zgodbe (Tattling Stories).

Download ZGODBE IN NEZGODBE PDF for free. Več: ZGODBE IN NEZGODBE - Lilijana Praprotnik - Zupančič Ilustracije: Bori Zupančič DZS 1993, 92 strani, trda vezava, Knjiga je zelo dobro ohranjena. Na običajnih mestih nismo našli nobenih recenzij. Napiši recenzijo.

POVEZANE KNJIGE