Zeliščar na sprehodu

Zeliščar na sprehodu - Andreja Papež Kristanc | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andreja Papež Kristanc
DIMENZIJA
7,77 MB
IME DATOTEKE
Zeliščar na sprehodu.pdf
ISBN
5942861063187

OPIS

Končno bodo lahko prišli na račun vsi slovenski ljubitelji divjih rastlin. V knjigi, v kateri sta praksa in teorija združeni z roko v roki, je predstavljenih 63 najuporabnejših vrst in rodov rastlin, ki jih najdemo v prelepi naravi Slovenije.Spoznamo njihovo zdravilnost, užitnost, prepoznavne znake, morebitna opozorila in preizkusimo čudovite recepte! Knjiga je opremljena s številnimi fotografijami. Vaši sprehodi v naravi bodo dobili novo dimenzijo – z njih se boste vračali z divjo zelenjavo in užitnimi sadeži ter z zdravilnim cvetjem in koreninami. Tudi vrtni pleveli bodo dobili svoje mesto v loncu.Knjiga je primerna tako za začetnike kot za izkušene poznavalce naših divjih rastlin.

(Divji luki) 18 Omaka iz divjega luka 19 Allium ursinum (Čemaž) 20 Čemaž v oljčnem olju 21 V knjigi Zeliščar na sprehodu je predstavljenih 63 najuporabnejših vrst in rodov, ki jih najdemo v prelepi naravi Slovenije. V knjigi spoznamo njihovo zdravilnost, užitnost, prepoznavne znake, opozorila in čudovite recepte! Ni da ni.

Ste za trpotčeve ocvirke, ščir z mlekom ali kozjo brado z jajci? Prikaži več ... Tudi knjiga Zeliščar na sprehodu, Andreje Papež Kristanc vsebuje odlične recepte. Trenutno je sicer razprodana, a kmalu pride ponatis.

POVEZANE KNJIGE