Zdrave in zdravilne vode Slovenije

Zdrave in zdravilne vode Slovenije - Primož Hieng | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Primož Hieng
DIMENZIJA
5,35 MB
IME DATOTEKE
Zdrave in zdravilne vode Slovenije.pdf
ISBN
4850540767275

OPIS

Skoraj nemogoče je ugotoviti, kdaj je človek za pitje in posledično tudi za zdravljenje začel uporabljati vodne vire. Sodeč po določenih pisnih virih, lahko sklepamo, da je naš prednik vedno iskal pitno vodo, ki je privrela na dan iz številnih vrelcev ali izvirov. Na območju današnje Slovenije je nešteto vodnih virov, ki se upravičeno ponašajo s kakovostjo in predvsem starostjo. To dokazujejo številni ljudje, ki redno prihajajo k takim virom, kjer si vodo natočijo za domov.

Skoraj vedno je predhodno v bližini kraja pojavljanja magnetiziral vodni izvir, da je ta postal zdravilen. Lokalne novice in dogodki občine Bled za vse, ki vas zanima, kaj je aktualno in kaj lahko počnete. Bodite na tekočem z lokalnimi novicami občine Bled! (Vir: Zdrave in zdravilne vode Slovenije - vodnik po izvirih, studencih in vrelcih, Primož Hieng) Preberite tudi.

Napitek je pripravljen po dveh dneh. Izobilje ... Jože Munih meri zdravilne enote vode.

POVEZANE KNJIGE