Zdrave in zdravilne vode Slovenije

Zdrave in zdravilne vode Slovenije - Primož Hieng | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Primož Hieng
DIMENZIJA
8,79 MB
IME DATOTEKE
Zdrave in zdravilne vode Slovenije.pdf
ISBN
4415942207298

OPIS

Skoraj nemogoče je ugotoviti, kdaj je človek za pitje in posledično tudi za zdravljenje začel uporabljati vodne vire. Sodeč po določenih pisnih virih, lahko sklepamo, da je naš prednik vedno iskal pitno vodo, ki je privrela na dan iz številnih vrelcev ali izvirov. Na območju današnje Slovenije je nešteto vodnih virov, ki se upravičeno ponašajo s kakovostjo in predvsem starostjo. To dokazujejo številni ljudje, ki redno prihajajo k takim virom, kjer si vodo natočijo za domov.

So zgodbe o blagodejnih termalnih vodah in drugih naravnih zdravilnih dejavnikih, ki ... zdravilne moči narave, oplemenitene z odlično medicinsko ekipo. Primož Hieng: Zdrave in zdravilne vode Slovenije Ljudje so v preteklosti veliko bolj cenili najrazličnejše vodne vire, izvirke, slatine in vrelce.

Sodeč po določenih pisnih virih, lahko sklepamo, da je naš prednik vedno iskal pitno vodo, ki je privrela na dan iz številnih vrelcev ali izvirov. Zdravih izvirov, vrelcev in studencev imamo resda v izobilju, saj jih boste v knjigi Zdrave in zdravilne vode Slovenije našli kar sto. Vsi izviri, ki so z besedo in s fotografijo predstavljeni, so odlični za pitje, nekatere med njimi pa v urejenih ali preprostih bazenih priporočajo za zdravilno namakanje ali celo plavanje. Domov / Pisarna in šola / Knjige in literatura / Knjige / Knjiga Primož Hieng: Zdrave in zdravilne vode Slovenije.

POVEZANE KNJIGE