Slovensko-angleški slikovni slovar

Slovensko-angleški slikovni slovar - Barbara Majcenovič Kline | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Barbara Majcenovič Kline
DIMENZIJA
11,24 MB
IME DATOTEKE
Slovensko-angleški slikovni slovar.pdf
ISBN
8165072110888

OPIS

Osebni SLOVENSKO-ANGLEŠKI VOJAŠKI PRIROČNI SLOVAR SLOVENE-ENGLISH MILITARY DICTIONARY HANDBOOK 1999 . 1 Avtorja: Branimir Furlan Marjan Mahnič Jezikovni pregled slovenskega besedila: Sonja Cestnik Zadnek Jezikovni pregled angleškega besedila: Slovensko-srbski slikovni slovar.

Vse predmete in pojme, ki so napisani v slovenščini in angleščini, smo pospremili še z nazornimi slikami, tako da bo povezovanje med njimi kar najlažje. Slikovni slovar je odlična knjiga za prvo spoznavanje angleščine, saj prikazuje živopisne vsakodnevne prizore, ki so otrokom blizu. Vse predmete in pojme, ki so napisani v slovenščini in angleščini, smo pospremili še z nazornimi slikami, tako da bo povezovanje med njimi kar najlažje. Barbara Majcenovič Kline Slovensko-angleški slikovni slovar.

POVEZANE KNJIGE