Slovensko-angleški slikovni slovar

Slovensko-angleški slikovni slovar - Barbara Majcenovič Kline | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Barbara Majcenovič Kline
DIMENZIJA
9,72 MB
IME DATOTEKE
Slovensko-angleški slikovni slovar.pdf
ISBN
2488187648856

OPIS

V slovarju je skrbno izbranih 1000 besed iz otroškega sveta, ki sestavljajo osnovno besedišče, dovolj bogato in raznoliko, da lahko otrok takoj spregovori v angleščini. Slovensko-angleški del je razširjena verzija slovensko-angleške polovice malega slovarja. Mali angleško-slovenski in slovensko-angleški slovar English-Slovenian & Slovenian-English Pocket Dictionary: Nepogrešljiv priročnik za vse, ki potrebujejo zanesljive in sodobne prevodne ustreznice za oba jezika. Priročni slovensko-angleški slovar je urejen po abecednem redu.

slovar za hitro prevajanje besedil. Slikovni slovar pomaga otrokom odkrivati svet angleščine na igriv in zabaven način. Skozi besede, slike in zvočne posnetke otroka popeljeta njegova vstnika Lily in Ben ter Muffin, njun nagajiv štirinožni prijatelj.

POVEZANE KNJIGE