Prelepi ženskar

Prelepi ženskar - Christina Lauren | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christina Lauren
DIMENZIJA
12,65 MB
IME DATOTEKE
Prelepi ženskar.pdf
ISBN
3668319062765

OPIS

Povsem novo razbeljeno vroče nadaljevanje Prelepega prasca!Seksi knjižni molj, kronični ženskar in učna ura iz kemije, preveč škandalozna za šoloKo Hanno Bergstrom ošteje preveč zaščitniški brat, češ da zanemarja družabno življenje in se preveč poglablja v podiplomski študij, je odločena, da se spoprime z nalogo, na katero je namignil: pojdi ven, dobi prijatelje, začni se sestajati s fanti. In kdo je bolj prikladen, da jo spremeni v poželjivo sireno, ki si je želi vsak moški, kot pa bratov božanski najboljši prijatelj, Will Sumner, vlagatelj tveganega kapitala in brezkompromisni ženskar?Will si s tveganjem služi kruh, glede izziva, ki ga predstavlja Hanna, pa je v dvomih … vse do divje noči, ko ga njegova nedolžno zapeljiva učenka zmami v posteljo – in ga nauči nekaj o tem, kako je biti z žensko, ki je ne moreš pozabiti. Zdaj ko je Hanna odkrila moč lastne privlačnosti, mora Will dokazati, da je on edini moški, ki ga bo kdaj koli potrebovala.

Dobiš jo na Book Depository. Seksi knjižni molj, kronični ženskar in učna ura iz kemije, preveč škandalozna za šolo.

Lena 148, bojim se, če ti najprej odgovorim na vprašanje ali se »serijske ženskarje« da ustavit .., da je odgovor ne, ali ja, ampak samo za kratek čas. Ustavijo se ali vsaj »upočasnijo« sami, ko so »utrujeni« (se postarajo).

POVEZANE KNJIGE