Prekletstvo titanov

Prekletstvo titanov - Rick Riordan | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rick Riordan
DIMENZIJA
12,57 MB
IME DATOTEKE
Prekletstvo titanov.pdf
ISBN
7701674727481

OPIS

Ne bojuješ se vsak dan z nekom, ki je pol lev in pol človek. Ampak še si sin grškega boga, se zgodi tudi kaj takega. In zdaj je moja prijateljica Annabeth pogrešana, boginja je v okovih in le pet junakov se lahko pridruži nalogi, da bodo premagali pošast, ki bo prinesla sodni dan. Oh, in še nekaj. Orakelj je prerokoval, da ne bomo vsi preživeli ...

Poglej Siringa Cvetka Bevc 207. Poglej Zvezde vabijo Miha Mazzini 206. PREKLETSTVO TITANOV (M) RIODAN, Rick TAT STRELE (M) COLFER, Eoin PA ŠE TOLE (M) Dogajanje se začne v klubu Beta, ko Arthurjevo druščino tik pred uničenjem Zemlje reši Zaphod Beeblebrox z ladjo Zlato srce, ki jo namesto računalnika Edija zdaj upravlja leva polovica možganov njegove druge glave.

januar 2021. ... Percy Jackson in Olimpijci.

POVEZANE KNJIGE