Prekletstvo titanov

Prekletstvo titanov - Rick Riordan | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rick Riordan
DIMENZIJA
9,63 MB
IME DATOTEKE
Prekletstvo titanov.pdf
ISBN
6564031772935

OPIS

Ne bojuješ se vsak dan z nekom, ki je pol lev in pol človek. Ampak še si sin grškega boga, se zgodi tudi kaj takega. In zdaj je moja prijateljica Annabeth pogrešana, boginja je v okovih in le pet junakov se lahko pridruži nalogi, da bodo premagali pošast, ki bo prinesla sodni dan. Oh, in še nekaj. Orakelj je prerokoval, da ne bomo vsi preživeli ...

In zdaj je moja prijateljica Annabeth pogrešana, boginja je v okovih in le pet junakov se lahko pridruži nalogi, da bodo premagali pošast, ki bo prinesla sodni dan. Oh, in še nekaj.

Ford Prefect po nerodnosti Jaz bi izbrala knjige Percy Jakson in Olimpijci (vsi deli: Kradljivec strele, Morje pošasti, Prekletstvo titanov, Bitka v labirintu in Poslednji olimpijec) Klicni center: 02 2520 333 Pon-pet 7.30-20.00, sob 7.30-13.00 E-naslov: [email protected] IZPOSOJA E-KNJIG V KNJIŽNICI. Za izposojo elektronskih knjig potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ju dobite v svoji knjižnici.

POVEZANE KNJIGE