Pobesnela igra

Pobesnela igra - Sebastian Fitzek | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sebastian Fitzek
DIMENZIJA
6,58 MB
IME DATOTEKE
Pobesnela igra.pdf
ISBN
7010750202203

OPIS

Ta dan bi moral biti njen zadnji. Kriminalistična psihologinja Ira Samin skrbno pripravi svoj samomor, saj smrt hčerke preveč bremeni njeno vest. Toda potem jo pokličejo na radijsko postajo, kjer se odvija surova drama s talci: neki psihopat med oddajo v živo kliče naključne ljudi. Če se ne oglasijo z določenim geslom, ustreli talca. Moški zahteva, naj v studio pripeljejo njegovo zaročenko. Vendar je ta mrtva. Ira začne z navidezno brezupnimi pogajanji, ki jih poslušajo milijoni ljudi …Fantastična psihološka srhljivka je drugi kriminalni roman nemškega pisatelja Sebastiana Fitzeka, ki je prodal več kot 8 milijonov knjig, njegova dela pa so prevedena v več kot 25 jezikov.

Kriminalistična psihologinja Ira Samin skrbno pripravi svoj samomor, saj smrt hčerke preveč bremeni njeno vest. ... Pobesnela igra book.

izd. - Tržič : Učila International, 2016 *Osebni prevzem na Obali, pošljem tudi po pošti, stroške pošiljanja krije kupec. Ta dan bi moral biti njen zadnji.

POVEZANE KNJIGE