Pismo Adni

Pismo Adni - Samira Kentrić | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samira Kentrić
DIMENZIJA
6,35 MB
IME DATOTEKE
Pismo Adni.pdf
ISBN
9672049868967

OPIS

"Begunci. Otepamo se jih, nočemo jih, ne maramo jih, bojimo se jih. Oni se drugačni, zahtevni, nehvaležni, necivilizirani in nevarni. Naj ostanejo tam, kjer so, ali gredo drugam. Angažirana, humana, črnohumorna knjiga o njih, ki pa pove več o nas." - Zoran SmiljanićAdnina skrbnica Hasima je deklici zapustila pismo. Ko se odpravlja na pot, Adna odkrije tudi delovno mapo s skicami za kritična dela, ki jih je ustvarjala Hasima. Če pismo konča Adnino že tako ne brezskrbno otroštvo, ji ilustrirani komentarji iz mape razkrijejo še dvojna merila dežel, kamor se zatekajo begu...

Prireditelji so tudi letos med drugimi gosti povabili slovenskega avtorja. To je bila ilustratorka in striparka Samira Kentrić, ki je opozorila nase že s knjigo Balkanalije.

Ko se odpravi na pot, Adna odkrije tudi njeno delovno mapo s skicami kritičnih del, ki jih je ustvarjala. Če pismo konča Adnino že tako ne brezskrbno otroštvo, ji ilustrirani komentarji o svetu, v katerem se je znašla, razkrijejo še dvojne standarde dežel ... Uradno poslovno pismo.

POVEZANE KNJIGE