Pikantno pecivo

Pikantno pecivo - Gudrun Gaigg, Ute Gaigg | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gudrun Gaigg, Ute Gaigg
DIMENZIJA
8,8 MB
IME DATOTEKE
Pikantno pecivo.pdf
ISBN
8536428011446

OPIS

Kaj ne sme manjkati na nobeni zabavi? Kaj naredi večer ob televiziji, športnem navijanju, ob kartanju še prijetnejši? Hrustljavi prigrizki seveda! Doma narejene stvari so čedalje bolj priljubljene, in to velja tudi za čips, grisine, krekerje. Med več kot petdesetimi recepti v knjigi boste lahko pripravili: prestice, kuminove palčke, koruzne krekerje, fino sirovo pecivo, fižolove pogačice, profiterole, empanade, grisine, pirine krekerje, sirove polžke, svederce s slanino, čapate in še druge hrustljave dobrote.

Feb 2021 at 08:52 Mešanica začimb za piškote & pecivo je primerna za: medenjake, kolače, raznovrstne piškote, sadne sladice in sadne prelive za sladice, divjačinsko meso. Mešanica ne vsebuje GMO in je brez laktoze in glutena (lahko vsebuje sledi).

Zgodaj obrani plodovi imajo višjo vsebnost biofenolov, zato je takšno olje bolj grenko in pikantno in ima intenzivno sadežnost po zelenem. Iz pozno obranih plodov dobimo olja z bolj zrelo sadežnostjo.

POVEZANE KNJIGE