Objemi norosti

Objemi norosti - Brane Mozetič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Brane Mozetič
DIMENZIJA
10,52 MB
IME DATOTEKE
Objemi norosti.pdf
ISBN
2729986407861

OPIS

There, one and the same type of middle-class, white, muscled gay man, the image of ... Brane Mozetič: Umarmungen des Wahnsinns - Objemi norosti. Avtor Brane Mozetič in prevajalec Andrej Leben bosta brala z romana Objemi norosti, ki je nedavno izšel v nemškem prevodu pri založbi Sisyphus Verlag.

Glavni junak najnovejšega Mozetičevega romana je prvoosebni pripovedovalec, ki se kot poklicni prevajalec poda na prevajalsko kolonijo v tujino. Objemi norosti so zgodba o pisateljskem vsakdanjiku. H kateremu sodijo tudi nabiranje gradiva na terenu, druženje s kolegi in klavzura v kakšni od pisateljskih... O romanu Objemi norosti (Lambda, 2015): Prvoosebni pripovedovalec je prevajalec, ki išče mlajše ljubimce, s čimer naj bi premostil svoje probleme s staranjem.

POVEZANE KNJIGE