Naučimo se risati

Naučimo se risati - Rosa Maria Curto | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rosa Maria Curto
DIMENZIJA
9,35 MB
IME DATOTEKE
Naučimo se risati.pdf
ISBN
6580592830353

OPIS

Učenje risanja je lažje in zabavnejše, kot si mislimo, še posebej če sledimo osnovnim napotkom, ki so zbrani v tej knjigi. Tako hitro ugotovimo, da lahko vse svoje risarske sposobnosti uresničimo s pomočjo nekaj preprostih geometrijskih likov, saj so vsi primeri v knjigi predstavljeni korak za korakom. Knjiga Naučimo se risati - džungla spodbuja k ustvarjanju predvsem otroke vseh starosti, zagotovo pa je lahko odličen učni pripomoček tudi staršem, vzgojiteljem in učiteljem.

Deli: Količina-1 + 9,95 € Predviden rok dobave: 3 - 5 dni ... Naučimo se risati Rosa Maria Curto. 19,99 € Ta knjiga pri nas ni v prodaji! Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla.

Nova knjigica z enostavnimi koraki prikaže kako narisati snežaka, smreko, škratka, Božička, polarnega medveda, rokavičke, nogavičke, snežinke, bunkice, jelenčke… tako z barvicami, flumastri…kot z odtisi prstkov in nog. Z risanjem se povečuje samozavest in razvijajo motorične sposobnosti otroka. Naučimo se risati - džungla spodbuja k ustvarjanju predvsem otroke vseh starosti, zagotovo pa je lahko odličen učni pripomoček tudi staršem, vzgojiteljem in učiteljem.

POVEZANE KNJIGE