Krik iz teme

Krik iz teme - Erik Axl Sund | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Erik Axl Sund
DIMENZIJA
11,7 MB
IME DATOTEKE
Krik iz teme.pdf
ISBN
1195861050902

OPIS

Preiskava policijske komisarke Jeanette Kihlberg o številnih umorih, ki so se nedavno zgodili v Stockholmu in njegovi okolici, naposled prinese rezultate. Ženski, ki so ju našli mrtvi, sta očitno morilki, ki ju iščejo. Vendar pa s tem vsi zločini še niso pojasnjeni in Jeanette še vedno manjka nekaj delčkov v celotni sestavljanki. Prav tako ni jasno, kako je z umori povezana Victoria Bergman, za katero se je izgubila vsaka sled. Psihologinja Sofia Zetterlund, ki je z Jeanette povezana tako poslovno kot osebno, pa vedno težje sodeluje v preiskavi, saj se znajde na poti odkrivanja same sebe. In ta pot pa jo vodi naravnost v pekel …

11. dostopna samo za brezstični prevzem naročenega gradiva.

Više iz rubrike TEME. U Petrinju i Sisku, ruševine, strah, humanost i nada. Krik 4 (izvirni angleški naslov Scream 4) je grozljivka iz leta 2011, delo filmskega režiserja Wesa Cravna.

POVEZANE KNJIGE