Hopa cupa

Hopa cupa - Marko Gavriloski | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marko Gavriloski
DIMENZIJA
7,13 MB
IME DATOTEKE
Hopa cupa.pdf
ISBN
2773109208567

OPIS

Hitri škrat Hopa Cupa je nastal izpod peresa mladega avtorja Marka Gavriloskega, v sodelovanju z ilustratorko in oblikovalko Dunjo Jogan. Hitri škrat je glavni junak letošnjega Galebovega šolskega dnevnika, nove zgodbe pa so izdane v tej slikanici.Hopa Cupa je najhitrejši škrat v gorskem gozdu, ki se odloči poiskati počasno misel, hkrati pa je mojster za vse, zato se njegovi gozdni prijatelji obračajo nanj, ko potrebujejo rešitev za svoje čustvene in druge težave.

Sjajni muzičari su jak oslonac našim fantastičnim vokalima uvek nasmejanim, predusretljivim, potkovanim kako starim tako i novim repertoarom. Tekst pjesme Simonida - Hopa cupa: Ja sam dama, ali sama, usamljenost meni skodi, na pice pozvao me, al' bi kuci da me vodi. Znam ja dobro sta bi hteo, lepa sam, al' nisam glupa, muva me, al' ne bi smeo, hoce samo hopa cupa.

Igra nije nimalo lagana kao što će vam izgledati ali uz malo vježbanja možete brzo preći sve nivoe. Osnovne karakteristike igre Jednostavnost Dinamičnost Trenutno dostupno 144 nivoa Jednostavno dijeljenje slike ekrana Uključite se i Vi u ovaj projekat, svojim prijedlozima ... Hopa, z vami smo že 10 let! Tiskamo velike formate na platno, nalepke, tekstil in ostale materiale, ki so primerni za obdelavo.

POVEZANE KNJIGE