Aleja Viktorja Bubnja

Aleja Viktorja Bubnja - Teofil Pančić | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Teofil Pančić
DIMENZIJA
8,35 MB
IME DATOTEKE
Aleja Viktorja Bubnja.pdf
ISBN
3932142493790

OPIS

Verjetno bo marsikateri bralec knjigi Aleja Viktorja Bubnja pripisal podnaslov »potopis jugonostalgika, balkanskega vandrovca«. Drugi bodo rekli, da gre za zgodbe generacije pred in med razpadom države ter po njem.Za tretje bodo prevladali tema tujstva in izguba oziroma iskanje kakršnekoli družinske, nacionalne in osebne identitete. Predvsem pa bo bralca prepričal Pančićev upor proti človeški neumnosti, ki se na trenutke priplazi iz njegove vseprežemajočehimne človečnosti, ki jo odločno brani pred nasiljem političnih idej in vsakovrstnih ideologij.

Pri Literi je sicer izšel Göritzev roman Sanjači in grešniki , tik pred izidom pri Cankarjevi založbi pa sta Sjonovi noveli Modra lisica ter Fant, ki ga ni bilo . Esej iz zbirke Teofila Pančića z naslovom Aleja Viktorja Bubnja (prevod Tomaž Gerdina, Beletrina 2016, 10 €) Teofil Pančić bo v okviru Fabule nastopil v Modrijanovi knjigarni v četrtek, 3. 3.

Za izposojo elektronskih knjig potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ju dobite v svoji knjižnici. Uporabniško ime je sestavljeno iz dveh delov, ki ju vpišete skupaj brez presledkov: 1.

POVEZANE KNJIGE