Aleja Viktorja Bubnja

Aleja Viktorja Bubnja - Teofil Pančić | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Teofil Pančić
DIMENZIJA
9,32 MB
IME DATOTEKE
Aleja Viktorja Bubnja.pdf
ISBN
8979143441197

OPIS

Verjetno bo marsikateri bralec knjigi Aleja Viktorja Bubnja pripisal podnaslov »potopis jugonostalgika, balkanskega vandrovca«. Drugi bodo rekli, da gre za zgodbe generacije pred in med razpadom države ter po njem.Za tretje bodo prevladali tema tujstva in izguba oziroma iskanje kakršnekoli družinske, nacionalne in osebne identitete. Predvsem pa bo bralca prepričal Pančićev upor proti človeški neumnosti, ki se na trenutke priplazi iz njegove vseprežemajočehimne človečnosti, ki jo odločno brani pred nasiljem političnih idej in vsakovrstnih ideologij.

ob 18.00. IZPOSOJA E-KNJIG V KNJIŽNICI. Za izposojo elektronskih knjig potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ju dobite v svoji knjižnici.

akronim vaše knjižnice in Prijava na e-novice. Vaš elektronski naslov bomo uporabljali samo za pošiljanje novičk, največ 2x mesečno.

POVEZANE KNJIGE