Zelena zelenjava

Zelena zelenjava - Jessica Nadel | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jessica Nadel
DIMENZIJA
12,37 MB
IME DATOTEKE
Zelena zelenjava.pdf
ISBN
6108054689466

OPIS

Zelena zelenjava pri vsakem obrokuSlastna pica z blitvo, koriandrom in »sirom« iz indijskih oreščkov? Hrustljavi čips iz ohrovta? Skrivnostni čokoladni rjavčki s špinačo? Zakaj pa ne?! Vsi vemo, da je zelena zelenjava zdrava, toda kdo bi si mislil, da je lahko tudi tako zabavna!V knjigi poiščite več kot 100 hitrih, preprostih in okusnih receptov za spreminjanje zelene zelenjave v slastne obroke, prigrizke, zmešančke in sladice. Vse jedi so primerne za vegane!

Gnojenje zelene in druga vrtna opravila Zelena je vrtnina, ki jo brez težav vključimo na vrtu z drugimi rastlinami. Še posebej dobro se ujame s kapusnicami, saj odganja kapusovega belina.

Navadno je le ne sadimo skupaj s peteršiljem in korenjem, saj gre za kobulnice, ki so si precej v sorodu. Bolezni in škodljivci.

POVEZANE KNJIGE