Zelena zelenjava

Zelena zelenjava - Jessica Nadel | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jessica Nadel
DIMENZIJA
11,58 MB
IME DATOTEKE
Zelena zelenjava.pdf
ISBN
1366861969485

OPIS

Zelena zelenjava pri vsakem obrokuSlastna pica z blitvo, koriandrom in »sirom« iz indijskih oreščkov? Hrustljavi čips iz ohrovta? Skrivnostni čokoladni rjavčki s špinačo? Zakaj pa ne?! Vsi vemo, da je zelena zelenjava zdrava, toda kdo bi si mislil, da je lahko tudi tako zabavna!V knjigi poiščite več kot 100 hitrih, preprostih in okusnih receptov za spreminjanje zelene zelenjave v slastne obroke, prigrizke, zmešančke in sladice. Vse jedi so primerne za vegane!

Spada v družino kobulnic ( Apiaceae ). Mikro zelenjava in njena uporaba. Mlade liste mikro zelenjave uporabimo kot dodatek smutijem in stisnjenim sokovom.

V primeru, da ... Zelena solata je enoletnica, ki zraste do 30 cm visoko in široko. Koreninski sistem je sestavljen iz glavne korenaste korenine, ki raste naravnost navzdol in majhnih stranskih korenin.

POVEZANE KNJIGE