Usliši me

Usliši me - Julie Kenner | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julie Kenner
DIMENZIJA
9,82 MB
IME DATOTEKE
Usliši me.pdf
ISBN
9275492433825

OPIS

Vse je imela pod nadzorom. Samo njune ljubezni ne. Nadaljevanje vroče trilogije Stark.Čeprav sta ledena kraljica Sylvia Brooks, poslovna sekretarka Damiena Starka, in karizmatični Jackson Steele povezana, je pred njima huda preizkušnja. Človek, ki pozna njuno temno preteklost, grozi z razkritjem. Sylvijino in Jakcsonovo sodelovanje je zato ogroženo, na nitki pa visi tudi njuno razmerje. Tudi zato, ker za nekatere njegove skrivnosti ne ve niti ona … Bosta zmogla premagati ovire?J. Kenner je izdala že več kot 40 romanov, novel in kratkih zgodb pod različnimi imeni in v različnih žanrih. Za svoje delo je bila večkrat nagrajena. Svetovna uspešnica trilogija Stark, ki je očarala tudi slovenske bralce, je izšla v več kot 20 državah in se uvrstili na sam vrh najbolje prodajanih knjig.

Lastnost Vrednost; Založba: Mladinska knjiga: Zbirka: e-Strasti: Prevod: Nadja Ogriz: Leto izdaje: 2016: Strani ... Prodam knjigo Usliši me : drugi del trilogije Stark International / J. Kenner : Mladinska knjiga, 2016.

Ljubezenski romani. Usliši me Julie Kenner Drugi del trilogije Stark International.

POVEZANE KNJIGE