Raziskujmo in pobarvajmo slike v Narodni galeriji / Discover and colour the paintings in National Gallery of Slovenia

Raziskujmo in pobarvajmo slike v Narodni galeriji / Discover and colour the paintings in National Gallery of Slovenia - Nataša Braunsberger, Mateja Jeraj, Jelka Melik | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nataša Braunsberger, Mateja Jeraj, Jelka Melik
DIMENZIJA
10,80 MB
IME DATOTEKE
Raziskujmo in pobarvajmo slike v Narodni galeriji / Discover and colour the paintings in National Gallery of Slovenia.pdf
ISBN
2884115032939

OPIS

Poučna dvojezična pobarvanka, v kateri so predstavljene izbrane umetnine Narodne galerije, je namenjena mladim ljubiteljem umetnosti. Vendar to ni le navadna pobarvanka! Ob vsaki sliki je opis, v katerem je na kratko razloženo, kaj je na njej upodobljeno in obenem razkriva še kakšno zanimivost o njenem nastanku ali umetniku, ki jo je ustvaril. Opis lahko preberemo tudi v angleškem jeziku in se pri tem naučimo novih besed. Pri ustvarjanju se bralci lahko poskušajo približati barvam, ki so jih slikarji uporabili na izvirnih delih, lahko pa se prepustijo domišljiji in izrisane podobe pobarvajo čisto po svoje. Pri tem je seveda priporočljivo, da si slike v živo ogledajo v Narodni galeriji. Odlično učno gradivo za likovno umetnost in angleški jezik.

S postavitvijo želita italijansko veleposlaništvo in Italijanski inštitut za kulturo v Ljubljani obiskovalcem predstaviti več kot 50 originalnih plakatov iz minulega stoletja, ki jih hrani Narodni muzej Zbirka Salce iz Trevisa. National Gallery of Slovenia is the main art museum in Slovenia containing the largest visual arts collection from the late medieval period to the early twentieth century. Domov / Razstave v Veliki galeriji Doma kulture. SEPTEMBER, OKTOBER 2020.

MILAN LAMOVEC - DIDI. KONTAKTI Art Applique d.o.o. 42000 Varaždin, V.

POVEZANE KNJIGE