Menjalnica sanj

Menjalnica sanj - Milan Dekleva | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Milan Dekleva
DIMENZIJA
7,55 MB
IME DATOTEKE
Menjalnica sanj.pdf
ISBN
9760008183228

OPIS

Menjalnica sanj je prva slikanica Milana Dekleve.Deček Oliver v sanjah potuje onkraj meja svoje domišljije. Družbo mu dela pes Darwin,ki ga Oliver obišče takoj, ko zaspi. Tokrat sta obiskala menjalnico sanj, kjer lahko slabesanj zamenjaš za dobre, dolgočasne za zanimive, glasne za tihe, strahopetne za pogumne.

Kategorije: Kraji. Če ste sanjali, da greste v menjalnico in imate devize, ki jih je treba zamenjati, lahko pričakujete denarne probleme.

Vsako delo vključuje motiv sanj, ki se izraža ne le v besedilu, ampak tudi v ilustraciji. Mladinska knjiga mladim bralcem ponuja naslednje knjige: Absolutno resnični dnevnik Indijanca s polovičnim delovnim časom; Babica barabica; Dnevnik Ane Frank; Igra prestolov; Menjalnica sanj; Na begu; O zajčku, ki bi rad zaspal; Pika Nogavička; Riko, Oskar in senčne prikazni; Zlobna zobarka in še nekatere druge. Prijava ni potrebna. DEKLEVA, Milan MENJALNICA SANJ DVOŘÁKOVÁ, Petra JULIJA MED BESEDAMI GAVRAN, Miro SREČNI DNEVI HOPP, Zinken ČARODEJNA KREDA KARLSSON, Ellen ŠPAGICA, PTIČEK IN JAZ KOMADINA, Tanja FINO KOLO (strip) KONC Lorenzutti, Nataša ENAJSTNIK ali DRUŠTVO STAREJŠIH BRATOV LINDGREN, Astrid ERAZEM IN POTEPUH MAGAJNA, Bogomir BRKONJA ČELJUSTNIK BRANJE 2.

POVEZANE KNJIGE