Kako naj povem?

Kako naj povem? - Smiljan Trobiš | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Smiljan Trobiš
DIMENZIJA
9,23 MB
IME DATOTEKE
Kako naj povem?.pdf
ISBN
2426650699381

OPIS

Poezija izhaja iz globoke notranje potrebe, da bi se izpovedali in da bi povedali, kaj nam leži na srcu ter prenesli na papir. Ko kdo v pogovoru reče: Kako naj povem ..., hoče povedati nekaj, kar je pravzaprav neizrekljivo, kar čuti samo on in kar bi rad delil z drugimi. Poezija ima neštete svobodne možnosti zražanja; če hočemo izpovedati sebe, je list papirja neskončna svoboda.

2020. Nika sprašuje, kako naj svoji simpatiji čim bolj spoštljivo pove, da ji ni do nadaljnjih zmenkov, da ne bi preveč prizadela njegovih občutkov. BAJKA IN HAJKA: Ob 50-letnici dne, ko je 6.

Ustvarjeni ste bili, da se sklonite, da bi lahko odkrili vse mnoge čudeže pod vašimi nogami. Ustvarjeni ste bili, da se raztegnete, da bi lahko našli svoj prelepi nebeški obraz natanko nad tem, kar ste mislili, da morate nositi. Mi je pisal po zmenku in nakladal, kako krasno sva se imela.

POVEZANE KNJIGE