Kako naj povem?

Kako naj povem? - Smiljan Trobiš | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Smiljan Trobiš
DIMENZIJA
6,8 MB
IME DATOTEKE
Kako naj povem?.pdf
ISBN
1805699323121

OPIS

Poezija izhaja iz globoke notranje potrebe, da bi se izpovedali in da bi povedali, kaj nam leži na srcu ter prenesli na papir. Ko kdo v pogovoru reče: Kako naj povem ..., hoče povedati nekaj, kar je pravzaprav neizrekljivo, kar čuti samo on in kar bi rad delil z drugimi. Poezija ima neštete svobodne možnosti zražanja; če hočemo izpovedati sebe, je list papirja neskončna svoboda.

RAZRED KAKO POVEM, KAKO NAPIŠEM Delovni zvezek za slovenščino 8. razred osnovne šole Prilagojeni izobraževalni program z nižjim izobrazbenim standardom Ilustrirala: Sandra Sep, prof.

julija !) Novo jutro, še eno jutro!!! Toda kako naj z besedami povem, kar sem doživel nocoj!? Bilo je, kot piše prerok: Za muko svoje duše bo videl luč.Tako preprosto, tako silno preprosto, preveč resnično za besede. Kako naj mu povem? 25. 02.

POVEZANE KNJIGE