Dolgo smo čakali na dež

Dolgo smo čakali na dež - Anja Adam | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anja Adam
DIMENZIJA
6,67 MB
IME DATOTEKE
Dolgo smo čakali na dež.pdf
ISBN
8978906747797

OPIS

Založba: Center za slovensko književnost: Zbirka: Aleph: Leto izdaje: 2016: ISBN: 978-961-6789-47-9: Urejanje: Brane Mozetič Tehnične lastnosti Dolgo smo čakali na dež je tretja pesniška zbirka Alje Adam, ki je v prostor slovenske poezije vstopila leta 2003 z zbirko Zaobljenost, pot svoje poetike pa nadaljevala leta 2008 z Zakaj bi omenjala Ahila.Prvi dve zbirki že dajeta slutiti oblikovanje pesniške govorice z izrazito žensko protagonistko, ki v ospredje postavlja telesnost. Dolgo smo čakali na dež - Alja Adam, Barbara Korun in Petra Koršič (Anja Grmovšek) Dolgo smo čakali na dež in ga v petek, 8. aprila, tudi dočakali.

V klepetih ena na ena ... Dolgo smo čakali na to vremensko okno brez dežja, a smo ga le dočakali in ga tudi s pridom in v celoti izkoristili! Težko torej rečem, da je bilo to uravnoteženje in da smo karmi kaj vrnili. Mi kar malce smrdi, da bomo morali enkrat še bolj hudo nasankat, tukajle nismo prav veliko trpeli... Bertoncelj: Dolgo časa smo čakali na to zmago Šport.

POVEZANE KNJIGE