Čudovita Slovenija

Čudovita Slovenija - Aleš Zdešar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleš Zdešar
DIMENZIJA
4,66 MB
IME DATOTEKE
Čudovita Slovenija.pdf
ISBN
1409905171782

OPIS

Monografija o Sloveniji za ljubitelje dovršenih, dih jemajočih fotografskih podob, ki pričarajo raznovrstnost življenja v domovini; skozi prizmo sedanjosti in objektive fotografov mlajše generacije.Knjiga darilnega formata zajema Slovenijo v zgodbah štirih elementov: voda in zrak (žuborenje voda, šelestenje gozda, šepet travnikov, skalna divjina), zemlja (kje vse se je naselil slovenski človek ) in ogenj (od kmetov, čebelarjev in lončarjev do smučarjev in suparjev). Fotografske podobe dopolnjujejo lirični zapisi.

Ko iščemo najlepše prizore v naši deželi, hitrost in prevožena razdalja preprosto nista več pomembni. Zakaj bi šli v tujino, ko pa imamo doma prekrasne naravne lepote. ČUDOVITA SLOVENIJA << prejšnji izdelek. naslednji izdelek >> ČUDOVITA SLOVENIJA.

Vzhodna ulica 7 2000 Maribor Slovenija. T: 02 471 33 15 G: 051 602 724 E: [email protected] Alpska Slovenija.

POVEZANE KNJIGE