Čudovita Slovenija

Čudovita Slovenija - Aleš Zdešar | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleš Zdešar
DIMENZIJA
10,81 MB
IME DATOTEKE
Čudovita Slovenija.pdf
ISBN
5224411674871

OPIS

Monografija o Sloveniji za ljubitelje dovršenih, dih jemajočih fotografskih podob, ki pričarajo raznovrstnost življenja v domovini; skozi prizmo sedanjosti in objektive fotografov mlajše generacije.Knjiga darilnega formata zajema Slovenijo v zgodbah štirih elementov: voda in zrak (žuborenje voda, šelestenje gozda, šepet travnikov, skalna divjina), zemlja (kje vse se je naselil slovenski človek ) in ogenj (od kmetov, čebelarjev in lončarjev do smučarjev in suparjev). Fotografske podobe dopolnjujejo lirični zapisi.

Cena 14,95 EUR Klubska cena: 11,95 EUR Izdelek je na zalogi. Preverite zalogo po klubskih centrih > 13 listni Dimenzije: 22,5 x 54 cm.

junij 2019 · Če si izgubljena v svojih mislih in imaš vprašanja, na katera iščeš odgovore, boš v Tarot kartah morda našla smernice, ki jih iščeš! Ringarajine družine se rade potepamo in zato ne preseneča, da so med branimi vsebinami predlogi za družinske izlete v naši rubriki Izleti in počitnice. Predstavljamo pet najbolj iskanih družinskih izletov na portalu Ringaraja.net. Avto-moto vodič 5: Čudovita Slovenija.

POVEZANE KNJIGE