Bonsaj

Bonsaj - Alejandro Zambra | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alejandro Zambra
DIMENZIJA
6,42 MB
IME DATOTEKE
Bonsaj.pdf
ISBN
9082994999692

OPIS

Bonsaj je »pomanjšan« roman o običajni, dokaj stereotipni ljubezenski zgodbi z nesrečnim koncem, ki se razvija ob prebiranju romanov in s tem povezani laži. Ljubimca, ki ljubezensko strast pijeta iz branja znamenitih romanov, si lažeta glede romana, o katerem zatrjujeta, da je zanju ključen: brala naj bi Proustovo Iskanje izgubljenega časa. In zato njuna strast ugasne. Ljubezen je treba »znati gojiti«, česar pa ljubezenski par ne zna – zna pa avtor in napiše romaneskni tekst s tem sporočilom.Dialogov skorajda ni, tiste, ki so, govori pisatelj sam, osebe, ki jih brez poglobljenega portretiranja bežno vključi v dogajanje, pa takoj, ko jih pripelje na prizorišče, opusti, tako kot zgolj začenja in takoj zatem prekinja tudi dogajanje. Vse ostaja v nastavkih, v nedokončanih zamislih, ki se povezujejo samodejno med branjem.Osnovna avtorjeva zamisel je ustvariti literarno umetnino tako, kakor ustvarimo bonsaj – s striženjem, skrajševanjem, rezanjem in oblikovanjem »na silo«. Tako je pred nami »literarni bonsaj«, miniatura, ki naj bo podoba resničnosti, ki je le nakazana in pomanjšana na »sobno velikost«. Bralec naj si zato sam izriše zgodbo, osebe in značaje, kakor da fantazira o drevesu, kakršno bi zraslo v naravnem okolju.Po romanu Bonsaj je bil leta 2011 posnet istoimenski film.

akcijske cene brezplačna dostava Bonsai has more experience deploying and managing Elasticsearch than anyone, and we can help you get from struggling to scaling. Our process is simple: stabilize the platform, optimize the deployment, and maximize your value. Slovenski bonsaj klub združuje ljubitelje bonsajev v Sloveniji.

日本語: 盆栽 (ぼんさい)とは、草木を鉢(盆栽鉢、盆器)に植えて、枝ぶり、葉姿、幹の肌、根及び鉢、もしくは ... Umetne dekorativne rastline - umetno cvetje,trendovski okrasni lonci in cvetlična korita ter luksuzne novoletne umetne jelke. 🅑🅞🅝🅢🅐🅘 Garten Glück Bonsai Food Spray - Bonsai Fertilizer For a Strong and Healthy Plant - Bonsai Feed for Planting Soil to Strengthen Defenses - Bonsai Tree Food To Complete Your Bonsai Care Kit, 8.45 Fl Oz.

POVEZANE KNJIGE