7 kg do sreče

7 kg do sreče - Maja Gal Štromar | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maja Gal Štromar
DIMENZIJA
11,58 MB
IME DATOTEKE
7 kg do sreče.pdf
ISBN
5809620182307

OPIS

V ljubezenskem romanu »7kg do sreče« se prepletajo aktualne tematike ženske, ki vstopa v srednja leta: na predvečer štirih desetletij se Mari Vodopivec poruši svet, tako osebno, kot poklicno; njen poklic igralke je prežet z marsikaterimi zakulisnimi nadlogami: z lepotnimi ideali in imperativi ter konkurenco soigralk, z nemogočimi aneksi k pogodbam, ki jo zavezujejo k hujšanju, z ljubezenskimi dogodivščinami, moško neodločnostjo ter njihovim nojevim in zombi kompleksom, hkrati pa osvetljuje tudi tematiko velikega pomena ženske solidarnosti ter humorja. Roman se dotika pomena družine in pripadnosti, mladostnih prijateljev, internetnih virtualnih iskalnic ljubezni ter njihovih pasti, skratka pasti sodobnega sveta in družbe... in še in še.... Maja Gal Štromar, pisateljica, prevajalka, filmska in gledališka igralka, odlična pedagoginja, pesnica, nas je popeljala v magični svet ženske srednjih let, v svet gledališča, intrig, ljubezenskih pustolovščin, pa tudi vsakdana, kjer vsak od nas, slehernik, išče svoje mesto. Večer je bil žensko magičen, prepojen z neverjetno pisateljičino karizmo in pozitivno energijo.

Kultura in izobraževanje Maja Gal Štromar v Ljutomeru predstavila knjigo »7 kg do sreče« ... II 7 KG DO SREČE ŠTROMAR Možen prevzem v Mariboru ali po pošti, ptt se zaračuna Več: Prodam roman 7 kg do sreče. Prevzem v CELJU,občasno v LJUBLJANI in MARIBORU.

Ker skrbimo, da vam na morju ne bo dolgčas, vam podarjamo nekaj počitniškega branja. 7 kg do sreče je hudomušna izpoved slovenske igralke Mare Vodopivec izpod peresa slovenske pisateljice Maje Gal Štromar. Ponedeljek, 14.12.2015, ob 19.uri.

POVEZANE KNJIGE