Temina

Temina - Gillian Flynn | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gillian Flynn
DIMENZIJA
3,52 MB
IME DATOTEKE
Temina.pdf
ISBN
7153040276219

OPIS

Imela je sedem let, ko se je začelo streljanje. Ko je zbežala v mrzlo noč in se skrila. Ko so ji ubili mamo in obe sestri. Ko je njeno pričanje spravilo brata za zapahe. Petindvajset let pozneje je Libby Day zagrenjena, osamljena ženska na robu preživetja. A ko se pojavijo ljudje, ki dvomijo o bratovi krivdi, se mora Libby znova soočiti s preteklostjo: kaj je v resnici videla tisto usodno noč?Ameriška pisateljica Gillian Flynn je s svojimi psihološkimi trilerji začrtala nove smernice kriminalnega žanra. Po megauspešnici Ni je več in prvencu Ostrina je pred vami kriminalka Temina (2009), ki je bila v Veliki Britaniji nominirana za triler leta in osvojila nagrado črno pero za najboljšo grozljivko. Po njej so posneli tudi film s Charlize Theron.

Po megauspešnici Ni je več in prvencu Ostrina je pred vami kriminalka Temina (2009), ki je bila v Veliki Britaniji nominirana za triler leta in osvojila nagrado črno pero za najboljšo grozljivko. Po njej so posneli tudi film ... Tehmina Durrani (Urdu: تہمینہ درانی ‎; born 18 February 1953) is a Pakistani author, artist, and activist on women's and children's rights.Her first book, "My Feudal Lord" (1991), shocked the conservative Pakistani society because of the sensational exposure of her politically famous but abusive husband, Mustafa Khar. Temina.

See 8 authoritative translations of Termina in English with example sentences, conjugations and audio pronunciations. Libby Day je pri sedmih letih preživela noč pokola svoje družine, za katerega je bil obtožen njen starejši brat. Od tedaj se ni uspela postaviti na noge, dneve preživlja cinična, zagrenjena in nezaupljiva, odvisna od prispevkov dobrotnikov, ki jih je ganila njena usoda. Članki z oznako nordijska temina.

POVEZANE KNJIGE