Rada se imam

Rada se imam - Sanja Žontar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sanja Žontar
DIMENZIJA
7,76 MB
IME DATOTEKE
Rada se imam.pdf
ISBN
2102070933109

OPIS

Slikanica vsebuje pozitivne stavke oz. afirmacije, ilustracije in prostor za risanje. Primerna je za otroke od 2 – 8 leta starosti.Kaj je afirmacija? Prav gotovo ni človeka, ki si v življenju ne bi želel več pozitivnih in ljubečih misli. Da bi bilo naših negativnih misli čim manj, si lahko pomagamo s pozitivnimi stavki oz. afirmacijami.Vsaka pozitivna trditev, v sedanjiku in v prvi osebi ednine, ki si jo izgovarjamo po tiho ali na glas, je afirmacija. Naša misel je energija in prav tako naše besede in dejanja. Mislimo pozitivno, govorimo ljubeče in delajmo dobro za vse ljudi.Lahko se imamo preprosto radi, prav takšni, kakršni smo.

Saj ne vem, kako naj vam to napišem. Moža imam sicer na nek način rada, vendar mi je vse bolj fizično odvraten.

Rada se imam in se v celoti sprejemam. V bistvu pa ne moškemu in ne ženski ni zadosti, da si rečejo, pa saj veš, da te imam rad, ne da ti to povem in pokažem. Saj veste, kot slika brez zvoka.

POVEZANE KNJIGE