Rada se imam

Rada se imam - Sanja Žontar | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sanja Žontar
DIMENZIJA
9,68 MB
IME DATOTEKE
Rada se imam.pdf
ISBN
8154290740066

OPIS

Slikanica vsebuje pozitivne stavke oz. afirmacije, ilustracije in prostor za risanje. Primerna je za otroke od 2 – 8 leta starosti.Kaj je afirmacija? Prav gotovo ni človeka, ki si v življenju ne bi želel več pozitivnih in ljubečih misli. Da bi bilo naših negativnih misli čim manj, si lahko pomagamo s pozitivnimi stavki oz. afirmacijami.Vsaka pozitivna trditev, v sedanjiku in v prvi osebi ednine, ki si jo izgovarjamo po tiho ali na glas, je afirmacija. Naša misel je energija in prav tako naše besede in dejanja. Mislimo pozitivno, govorimo ljubeče in delajmo dobro za vse ljudi.Lahko se imamo preprosto radi, prav takšni, kakršni smo.

Boljše se bomo počutili, več hvaležnosti bomo lahko izrazili in ... Pobožam po glavi hči in nato še sina. »Tudi midva imava rada tebe,« mi skoraj soglasno odgovorita otroka.

Priznati moram, da sem zelo rada spolno aktivna. Rada imam seks in vse bi bilo v najlepšem redu, če me ne bi sedanji fant, ki je šele moj drugi, kar naprej sili, naj si obrijem oziroma odstranim sramne dlake. Mama 4-mesečni Ellie vsak dan govori, da jo ima rada.Ellie se je odločila, da ji bo odgovorila enako 'rada te imam'. Rada imam čokolado s čilijem in paradižnik s sladkorjem, rada naredim stojo, tako mi stopala gledajo proti stropu, rada imam, kadar je svet obrnjen na glavo.

POVEZANE KNJIGE