Pravljice na gumbke

Pravljice na gumbke - Marika Mihelčič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marika Mihelčič
DIMENZIJA
7,59 MB
IME DATOTEKE
Pravljice na gumbke.pdf
ISBN
8641793894567

OPIS

Takole prihajajo pravljice med otroke, napisane samo zanje! Da jih razvedrijo, umirijo, potolažijo, pobožajo, jim popihajo boleče koleno ali jih popeljejo v čudežno deželo.Prihajajo z vetrčki, oblački, dežnimi kapljicami, sončnimi žarki, tudi s kakšnim avtomobilčkom. Spremljajo jih živali, majhne in velike. Potujejo čez travnike in igrišča, skozi parke in gozdove, nad strehami hiš, vse do morja. Ustavijo se šele ob postelji in vsakega otroka, ki ne more zaspati, zazibljejo v sanje …

... Pravljice na gumbke. Pravljičarka Marika Mihelčič, avtorica knjige z naslovom Pravljice na gumbke nas je obiskala v ponedeljek, 18.04.2016, da nam je iz knjige predstavila dve od svojih zanimivih zgodbic, ki so si jih otroci sami izbrali.

[18] ISBN 978-961-6680-07-3 (trda vezava) a) noč b) problemi najmlajših c) spanje d) strah e) v mladinskem leposlovju 821.163.6-93-34 E-viri, ki jih ponuja knjižnica ; E-viri, ki jih soustvarja knjižnica ; Prosto dostopni e-viri Želim sodelovati pri soustvarjanju vsebine na MojaObčina.si! Želim prejemati aktualna e-obvestila o dogajanju v občini. Z registracijo soglašam s splošnimi pogoji in politiko zasebnosti.

POVEZANE KNJIGE