Pravljice na gumbke

Pravljice na gumbke - Marika Mihelčič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marika Mihelčič
DIMENZIJA
6,68 MB
IME DATOTEKE
Pravljice na gumbke.pdf
ISBN
3324781604034

OPIS

Takole prihajajo pravljice med otroke, napisane samo zanje! Da jih razvedrijo, umirijo, potolažijo, pobožajo, jim popihajo boleče koleno ali jih popeljejo v čudežno deželo.Prihajajo z vetrčki, oblački, dežnimi kapljicami, sončnimi žarki, tudi s kakšnim avtomobilčkom. Spremljajo jih živali, majhne in velike. Potujejo čez travnike in igrišča, skozi parke in gozdove, nad strehami hiš, vse do morja. Ustavijo se šele ob postelji in vsakega otroka, ki ne more zaspati, zazibljejo v sanje …

Kategorije Knjige za otroke in mladino Proza ... Na podlagi vaših spletnih navad za vas personaliziramo vsebino tako, da vam pokažemo le relevantno ponudbo in artikle. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih ... Mihelčič, Marija, 1946-- Pravljice na gumbke slikanica 2009 Milkovič, Dragan Kje rastejo piškotki? : vprašanja male miške slikanica 2015 Milkovič, Dragan slikanica 2016 Milkovič, Dragan Spoštujmo naravo slikanica 2016 ... Več: Prodam knjigo Pravljice na gumbke.

Pravljice na gumbke. Pravljičarka Marika Mihelčič, avtorica knjige z naslovom Pravljice na gumbke nas je obiskala v ponedeljek, 18.04.2016, da nam je iz knjige predstavila dve od svojih zanimivih zgodbic, ki so si jih otroci sami izbrali. Zgodbica o metli pometački pripoveduje o nevidnih strahovih izpod postelje in kako se jih s pomočjo pometačka na hitro ... Klicni center: 02 2520 333 Pon-pet 7.30-20.00, sob 7.30-13.00 E-naslov: [email protected] Variante avtorjevega imena: Gregorčič Gorenc, Andreja; Gorenc, Andreja Gregorčič; Gregorčič, Andreja; Gregorić, Andreja Pravljica: Spominčica; Ta pravljica nam na neki prikazuje revščino tedanjega časa, torej časa, v katerem so živeli Slovenci.V ospredju je družina, ki nikoli ni živela v izobilju, vendar tudi revna ni bila.Pride pa leto neznanske revščive in mati je začela rezati čedalje tanjše kose kruha.

POVEZANE KNJIGE