Požar

Požar - Neli K. Filipić | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Neli K. Filipić
DIMENZIJA
12,39 MB
IME DATOTEKE
Požar.pdf
ISBN
3137706901127

OPIS

Slikanica Neli K. Filipić in Bojane Dimitrovski Požar pripoveduje o ljudeh, ki so izgubili dom. Po težkih preizkušnjah si zgradijo novo bivališče in na široko odprejo vrata vsem prišlekom. Presunljiva pripoved, ob kateri se odpirajo pomembne in aktualne teme o sobivanju, strpnosti in drugačnosti.

Štiri osebe so bile v požaru lažje opečene. Požar na Ševnici uspešno pogašen💪🚒🔥🚒 Objavil/a Igor ... V stanovanjski hiši na Taborski cesti v ljubljanski Šiški je zgodaj zjutraj izbruhnil požar.

Gozdnike iz njihovega gozda prežene požar in znajdejo se v deroči reki. Ljudje jim v pomoč vržejo splav in hrano, a nihče jih noče sprejeti s sebi, vse dokler jih po dolgi in težavni poti reka ne odloži v varen pristan sredi trsja. V elektrarni na jugu Irana je v soboto prišlo do večjega požara, za katerega pa naj bi bila odgovorna mačka, poročajo iranski mediji.

POVEZANE KNJIGE